Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: jutros nas u vrticu docekala...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno jutros nas u vrticu docekala...

jutros nas u vrticu docekala - nepoznata teta! :shock:

teta je iz istog, opcinskog vrtica, ali iz druge oi. ona inace radi u medulinu, a danas je dosla u premanturu jer je jedna nasa teta - bolesna... ustvari, dosle su dvije (obje nepoznate) valjda da im bude lakse...

ljuta sam na tete, na organizaciju, na ravnateljicu. mislim da su danas, nakon sto djeca dva puna mjeseca nisu bila u vrticu, trebali uciniti sve da ih bar ujutro doceka poznata teta

nisam ovima nista rekla, bila je guzva, ovi moji se razmilili, pomjesali s onima koji su krenuli na dorucak, dolazili su drugi... a i nemam sta reci ovima, one su ionako dosle pomoc... ali sutra cu reci nasoj teti (nadam se da ce bit ujutro ona!) a po reakcijama roditelja koje smo putem sreli - necu biti jedina koja ce komentirat

a moram priznat, da kad je vec situacija takva kakva jest, meni je draze da je sutra ujutro nasa stara teta, jer smo imali dogovor da danas samo nosimo potrepstine i rezervnu robu i pozdravimo ekipu, a da sutra pocinjemo s vrticem... e jesam neka...

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

moj nije išao samo 7dana koliko je vrtić bio zatvoren pa mu i nije
    trebalo ponovno navikavanje a i već je velik kako on kaže
    nego gledala sam mališe koji tek počinju ići u vrtić a teta koja če ih
    voditi još nije bila došla(08.45) znam da nekad dolaze prije a odu ranije
    i obrnuto ali ipak kad tek počinju ići mislim da je bitnije da ih dočeka
    uvijek ista teta :?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama je bilo super...

Leonina grupa se preselila u novu zgradu vrtića (tam na kraju Hrgovića, skoro na obali Jarunskog jezera) ali je sve prošlo bez najmanjeg problema jer je bila njena najnajdraža teta Deja ujutro i jedna nova koju smo već upoznali za vrijeme ljetnih dežurstava i svidla nam se
    Leona je odmah krenula istraživat kaj sve tam ima, divit se pogledu na jezero kroz velike prozore, ljubit s komadima iz grupe i nije mi imala potrebu ni mahnuti, prase malo

Al mi se srce stislo kad sam izlazila iz zgrade koliko je malenih jasličaraca plakalo i hvatalo se mamama i tatama za noge, jadni mali siročići, tako mi ih je bilo žao

Litala, i ja mislim da je to fakat nermarno prema dječici, da ih prvi dan dočekaju obje nepoznate tete :?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Litala, neznam kaj bi ti rekla, pa njihove tete nema jer je bolesna. Pa nije ona izabrala da ne dođe prvi dan, nego je tako ispalo.

MM danas nije otišao na posao jer je bolestan. Ima visoku temperaturu, upaljeno grlo i boli ga cijelo tjelo. Ja sam rađe odvela djecu u vrtić iako je Danijel cmizdrio nego da ih ostavim doma s njim. Prvo on uopće nije sposoban brinuti se za njih, a drugo ne želim da i njih zarazi.
    Eto ja bi rađe odabrala dvije zdrave nepoznate tete nego jednu poznatu bolesnu.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma, naravno da ne mre čovjek birat kad će se razboljeti...no pitam se ja zakaj nije bilo njihove druge tete, to roditeljima nitko nije objasnio?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure mi svake godine dobijemo NOVU tetu... i to ne jednu nego dvije
    jer nase tete imaju svoje sobe, a ne svoju djecu

danas nismo isli u vrtic, al sutra budemo i bas me zanima koje ce nas granitura teta ovaj put docekati

to mi je bas tuzno u ovom nasem vrticu - sto su im vaznije sobe nego djeca

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa

danas nismo isli u vrtic, al sutra budemo i bas me zanima koje ce nas granitura teta ovaj put docekati

to mi je bas tuzno u ovom nasem vrticu - sto su im vaznije sobe nego djeca
    A zakaj im uopće mjenjaju sobe? U našem vrtiću kojim tetama i sobi dopadneš prilikom upisa, tu ostaješ do škole. U drugu prostoriju ili drugim tetama možeš ići jedino ako u upravi podneseš pismeni zahtjev za premještaj.

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    ovako je isto kod nas...
    Tužno, pretužno...
    Nije mi jasno zašto je to tako?

Nina me danas vuče u svoju staru sobu, ja joj pokušavam objasniti da sada ide u drugu sobu...a ona pita di je teta Dragica, ja joj govorim da teta Dragica sada čuva drugu djecu a da će nju sada čuvati teta Snježana...i onda me moje drago dijete pita:šta me teta Dragica više ne voli???
    Ne moram ni reći da smo išli posjetiti tetu Dragicu i Nina joj se zaletila u zagrljaj i poljubila ju...

Početno

Ineska avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ineska prvotno napisa
    ...a ona pita di je teta Dragica, ja joj govorim da teta Dragica sada čuva drugu djecu
    tu sam joj naravno i objasnila da teta Dragica čuva bebe a da je ona sada velika cura i da prelazi stariju grupu i da će oni svi zajedno ići čuvati mlađe bebe...
    ali i bez obzira na široko objašnjenje uslijedilo je pitanje: "Šta me teta Dragica više ne voli?"

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ineska prvotno napisa
    ali i bez obzira na široko objašnjenje uslijedilo je pitanje: "Šta me teta Dragica više ne voli?"
    Kako tužno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •