Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: vrtić Casper, Zadar

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno vrtić Casper, Zadar

Sugrađanke moje, ima li koja kakvih informacija o ovom vrtiću? Iskustva, pohvale, pokude? Blagodarim na svakoj informaciji.

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moram malo podići Radi se u vrtiću u sklopu vojarne Franka Lisice gdje je i sahovski klub Casper. U programu je i talijanski jezik i ucenje saha, imaju lijep vrt, ali me stvarno zanimaju iskustva roditelja i djece.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nisam čula za taj vrtić.

Ali imam preporuku za jedan novi, tek otvoren. Možda si čula reklamira se na radiju; Svarožić.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ali cijena za Svarožić je stvarno :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A kolika je cijena?

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

1400 kn.

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U S mi radi prijateljica. Program im je stvarno ambiciozan, imaju psihologa i medicinsku sestru, ali cijena je svima :shock:

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

1400 kn je cijena za jaslice. Ne znam im li razlike i za ostale grupe. U cijenu su između ostalog uključena 3 kuhana obroka i njihove pelene. Moje su prijateljce nedavno komentirale kako su za tete čuvalice puno više izdvajale, kad se uključi novac za hranu i pelene i sl.

Ne znam kakve su cijene u ostalim privatnim vrtićima i što se tamo nudi, pa ne mogu biti mjerodavna u prosudbi.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Za vrtić je cijena 1200 kn. Mislim da nije toliko stvar u tome koliko se toga nudi, nego u platežnoj moći korisnika. Nažalost, meni je i 500 kn za gradski vrtić puno.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa
    Za vrtić je cijena 1200 kn.
    Koliko su napuhali preskupost Svarožića, ja sam mislila da je cijena u ostalim vrtićima puno manja

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U ostalim vrtićima cijena je od 700 do 1000 kn.
    Ma kad se po danima podijeli 1200 ili 1400 kn, uključujući 5 obroka, stručne suradnike koji prate dijete i dr. ta cijena nije velika. Ali kad toliko moraš odvojiti (na porodiljnoj naknadi i uz 2 kredita npr.) onda jest. Meni Svarožić nikako nije na ruku, predaleko mi je.
    Casper se plaća 800 kn, imaju doručak, ručak, užinu.
    Al ono što mi je najdraže je učenje jezika i što mi M doma progovori koju talijansku riječ ili frazu onako, iz čista mira. Znači, ipak se nešto radi.
    Tete još nisam upoznala jer mi ga m svako jutro vodi, a ja sam oko bebača. No planiram poći u što skorijem roku.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa
    Mislim da nije toliko stvar u tome koliko se toga nudi, nego u platežnoj moći korisnika. Nažalost, meni je i 500 kn za gradski vrtić puno.
    Citiraj klia prvotno napisa
    Ma kad se po danima podijeli 1200 ili 1400 kn, uključujući 5 obroka, stručne suradnike koji prate dijete i dr. ta cijena nije velika. Ali kad toliko moraš odvojiti (na porodiljnoj naknadi i uz 2 kredita npr.) onda jest.
    Slažem se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •