-
Non stop bolestan-šta se to dešava?
Eto zima još nije ni počela, a ni lavić još nije krenuo u vrtić, ali boleštine nas napadaju non-stop.
Počelo je s upalom mokraćnih kanala, nastavilo se upalom pluća i 5 dana bolnice, onda jedan laringitis i sad užasan kašalj s tendencijom da pređe u bronhitis ili ne daj bože nešto gore (opet pije antibiotik-već peti otkad smo došli s mora).
Ja luda, on totalno nesretan i nervozan. Ne mogu ne radit, a na poslu sam ko zombij, već mi se strah uvukao u kosti.
Nemam pojma kako prekinuti taj začarani krug i bojim se posljedica, toliko antibiotika u tako kratkom vremenu, nije ih toliko popio u cijele 4 godine otkad se rodio.
Doduše, naručili smo se na Srebrnjak, radi sumnje na astmu, ali tek 11.10.06.
Totalno sam očajna jer mi se dijete pretvara u malog tužnog i nervoznog mrguda kojeg stalno u nečemu moram sputavati.
Pun je strahova otkad se vratio iz bolnice i ima totalnu promjenu ponašanja.
Očajna sam ljudi, htjela bi da se druži s djecom, da se veseli životu, a stalno je bolestan.
Bojim se da ove godine neće ni u vrtić jer ne vidim svrhu.
Nemam više pojma šta da radim, pitam se kud to vodi i što se tiče njegovog psihičkog i fizičkog stanja.
Šta da radim ?
-
I moj Matko je stalno bolestan od kad ide u vrtić. Sad preko ljeta dok nije išao u vrtić je imao samo dva-tri dana afte po ustima što pripisujem prljavim rukama, ali viroze su nam stalno za petama.
Ja kad vidim da počinje šmrcati ostavim ga taj tjedan doma, bez vrtića, malo ja ukradem od posla, malo tata, malo baka, pokušavam zaobilaziti sva zatvorena mjesta gdje ima puno djece i odraslih, trošimo plivit C, pijemo čajeve, pikovit i esberitoks, prakticiramo mirnije igre i šetnje po svježem zraku, nogice uvijek moraju biti suhe i tople, oblačiti ga u skladu s vremenom, odmarati i nekako se izvučemo bez antibiotika.
I kod nas je bila faza bolesti jedna za drugom, upala uha, upala pluća jer od svega toga imunitet oslabi i podložniji je zarazama.
Kod nas je jedino rješenje ovo što sam gore navela, ali naravno kad je ozbiljnija situacija jurim kod doktora i prije radnog vremena.
-
Koliko mu je godina?
Pokušaj nešto što će mu pojačati imunitet, kakva mu je krvna slika?
-
Lavić će za mjesec dana napuniti 4 godine.
Imunitet mu je oslabljen jer je IgG nizak. To znam.
Koristili smo Bronchowaxom i bilo mu je bolje, ali sada nakon bakterijske upale pluća :? :? :? . U ostalo ne vjerujem previše, možda ponešto u med, propolis i c vitamin, ali u čarobne sirupe ne.
Krvna slika je bila ok nakon izlaska iz bolnice. (prije 15-ak dana).
I prijašnjih godina je imao problema sa bronhitisima, ali ipak u nekim normalnim okvirima, ove godine, i unatoč 2 mjeseca provedena na moru, koooooma. :shock:
-
Moj šimun je imao fazu kada je učestalo poboljevao, počeli smo mu davati svako jutro žlicu meda u toplom mlijeku i sada je puunoo bolje. Ako mu se " nakalemi " kakva prehlada počnem mu davati vitaminski sirup i sirup od bršljana za grlo ( koji obožava ) i izvučemo se bez antibiotika. Možeš probati, možda i vama uspije..
-
Ne znam hocu li te utjesiti, ali moj sin je bas oko 4. godine takodjer staaaalno bio bolestan, iz bolesti u bolest, iz antibiotika u antibiotik, oboje smo vec ludjeli ... laringitisi, gusenja, gnojne angine ... bas kao sto kazes, zacarani krug.
Toplo ti mogu preporuciti med s dodatkom od petrovica, od kada sam mu ga pocela davati stanje mu se znatno popravilo. Zatim sam otkrila homeopatiju. A i vrijeme cini svoje, odrastu, ocvrsnu ... sada je vec sasvim ok - duze vrijeme!!!
No nocne jurnjave do bolnica necu tako skoro zaboraviti ... kao ni litre i litre smrdljivih antibiotika koje sam mu ulijevala, ...
... sada mi je zao da nisam ranije presla na alternativna lijecenja, a mozda bi bilo isto - mozda neke stvari naprosto treba odraditi, i prerasti. Zelim vam mnogo zdravlja i strpljenja ..
-
Hvala mame,
Mama-mimi, baš razmišljam o homeopatiji i čim obavimo Srebrnjak, šibam nekom homeopati. Ako ima preporuka, zahvaljujem.
Mali problem je što nismo iz Zagreba, ali nismo ni jako daleko, pa možemo otići kamo treba.
-
Nešto slično sei nama događalo prošle godine, koma kada se sjetim.
Probaj (nakon antibiotika) Ehinaceu za jačanj eimuniteta i jedno mjesec dana konstantno plivit C.
Nama je jako pomoglo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma