Tko vam je to radio, netko ovlašten?
Tko vam je to radio, netko ovlašten?
Da, ovlašteni majstor (s tarifom neurokirurga!).
Majstor koji nam je radio kuhinju pospojio je vodu, montirao sve uređaje, al' u spajanje plina se nije htio mješat.
Ja sam okrenula jako puno brojeva da dođem do nekog ovlaštenog al sam s druge strane uglavnom čula posprdno: Pa, doooobro, mogli bi mi doć ali...kaj ne zate to sami![]()
Nije stvar da ne znam, al plin nije baš za šalit se i radije bi da mi dođe netko ovlašten...
Ma, daaaaaaaaaaaaa, ali to vam je jednostavno...
I tako su ti išli moji razgovori, pa mi je na kraju spojio majstor koji nam je napravio kuhinju...
U Italiji za te stvari se uvijek zove netko ovlasten. Takodjer, svake 2. godine ce nam dolaziti ovlasteni serviser pregledavati ispravnost/sigurnost bojlera na plin (preko kojeg imamo grijanje u cijelom stanu). Dapace, mogu te kazniti ako ga ne zoves da ti to dodje provjeriti.kloklo prvotno napisa
To je po meni fakat logično i normalno...
Kad se preselimo u novi stan nema zazezancije, hoću da to napravi ovlašteni majstor, može netko dat kakav broj![]()
Teško će za to netko doć, a ako i dođe (samo radi toga) masno će naplatit - jer ga nervira sam za to doći.
Zato, teflon traku za plin, kvalitetno gibljivo crijevo (za plin a ne za vodu) i sami spojiti. Onda pogasit sve plinske potrošače i namontirat se pred plinsku vuru, zapamtit broj i pratit jel se brojilo miče. Kroz nekoliko sati! Ne brinite se, ništa se neće dogoditi za sitna propuštanja (koja se ne vide golim okom gledajuć u vuru- već kroz recimo cijelu noć da se pomakne malo), pa probat ponovo, pa tek onda zvat nekoga ako vas baš ne ide!
mi trebamo i nekakav T-profil promjenit u kljun zbog kuhinje, pa trebamo ovlaštenog
termoteam mislim da se tako zovu
Imate na stranici GPZ-a (za Zabregčane) ovlaštene plinoinstalatere sa brojevima telefonskim.
podižem malo...zna li netko dobrog plinskog instalatera? Trebamo prebaciti jednu cijev u drugom smjeru zbog nove kuhinje.....
hvala