Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: spajanje plina u kuhinji?

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno spajanje plina u kuhinji?

Tko vam je to radio, netko ovlašten?

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Da, ovlašteni majstor (s tarifom neurokirurga!).
    Majstor koji nam je radio kuhinju pospojio je vodu, montirao sve uređaje, al' u spajanje plina se nije htio mješat.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam okrenula jako puno brojeva da dođem do nekog ovlaštenog al sam s druge strane uglavnom čula posprdno: Pa, doooobro, mogli bi mi doć ali...kaj ne zate to sami

Nije stvar da ne znam, al plin nije baš za šalit se i radije bi da mi dođe netko ovlašten...

Ma, daaaaaaaaaaaaa, ali to vam je jednostavno...
    I tako su ti išli moji razgovori, pa mi je na kraju spojio majstor koji nam je napravio kuhinju...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Nije stvar da ne znam, al plin nije baš za šalit se i radije bi da mi dođe netko ovlašten
    U Italiji za te stvari se uvijek zove netko ovlasten. Takodjer, svake 2. godine ce nam dolaziti ovlasteni serviser pregledavati ispravnost/sigurnost bojlera na plin (preko kojeg imamo grijanje u cijelom stanu). Dapace, mogu te kazniti ako ga ne zoves da ti to dodje provjeriti.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je po meni fakat logično i normalno...
    Kad se preselimo u novi stan nema zazezancije, hoću da to napravi ovlašteni majstor, može netko dat kakav broj

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i mene zanima broj a i tarifa

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Teško će za to netko doć, a ako i dođe (samo radi toga) masno će naplatit - jer ga nervira sam za to doći.

Zato, teflon traku za plin, kvalitetno gibljivo crijevo (za plin a ne za vodu) i sami spojiti. Onda pogasit sve plinske potrošače i namontirat se pred plinsku vuru, zapamtit broj i pratit jel se brojilo miče. Kroz nekoliko sati! Ne brinite se, ništa se neće dogoditi za sitna propuštanja (koja se ne vide golim okom gledajuć u vuru- već kroz recimo cijelu noć da se pomakne malo), pa probat ponovo, pa tek onda zvat nekoga ako vas baš ne ide!

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi trebamo i nekakav T-profil promjenit u kljun zbog kuhinje, pa trebamo ovlaštenog

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

termoteam mislim da se tako zovu

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Imate na stranici GPZ-a (za Zabregčane) ovlaštene plinoinstalatere sa brojevima telefonskim.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

podižem malo...zna li netko dobrog plinskog instalatera? Trebamo prebaciti jednu cijev u drugom smjeru zbog nove kuhinje.....
    hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •