za početak, pozdrav svim stalnim i povremenim "platneno-pelenašima" (to mi je super izraz), sudionicima ovog foruma... (iako je, u pravilu, o sudionicama riječ, jer su tatice, ipak, iznimka)...
s obzirom da već par dana provodim na ovom forumu, onako potajice, iz prikrajka iščitavajući vaša iskustva i preporuke, imam osjećaj da vas, barem jedan dio, na neki način poznajem...
da vas dalje ne zamaram uvodnim dijelom, prelazim na konkretne stvari : supruga i ja smo protekli vikend saznali za platnene pelene (tj. "one koje nisu jednokratne" ili "perive", po mojoj terminologiji)zazvučalo nam je super : zdravlje naše male Dore, ekologija (upravo tim redom, ušteda je u cijeloj toj priči najmanje bitna)... bacili smo se na istraživanje (početak je bila RODA) i ubrzo dogovorili...
"krećemo na platnene pelene"... odluka vrlo jednostavna, i brzo donosiva... bez nepotrebnih komplikacija...
otad Dori, koja je u 7. tjednu života, s nešto preko 5 kg, svaku večer pričamo kako ćemo je uskoro početi prematati u platnene pelene...
ključno pitanje je - koje? :?
P.S. slijedi nastavak, da post ne bi bio preglomazan