Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Joga u svakodnevnom životu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Joga u svakodnevnom životu?

Ima li među vama vježbačica u sustavu JUSŽ? Ako ima, zanimala bi me vaša iskustva. Dosad sam vježbala u Medical yoga centru,ali razmišljam o prelasku u JUSŽ zbog skore selidbe. Ako je netko od vas upoznat s oba sustava, jako bi me zanimala usporedba. Puno hvala!

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

magdalena, ja sam dvije godine vježbala JUSŽ i imam samo pohvale. planiram ponovo krenuti, a prekinula sam zbog selidbe i radnog vremena. nikad se nisam tako dobro osijećala kao te dve godina. jedino ne mogu usporediti sa medical yoga jer nisam probala. nadam se da će se naći netko tko će ti moći dati usporedbu. sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam na faksu imala umjesto tjelesnog yogu koju je vodio (koliko sam kasnije cula, pokojni) vlado iz jusz... divan i jednostavan covjek... jednom je bila neka mladja zena na zamjeni - sasvim druga prica ali ne bi ju nazvala losom samo mozda nesto grubljom...
    nelose s obzirom da mi je to bio tjelesni

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

LD, da nismo išle zajedno na tjelesni (ne sjećam se točno, negdje 96/97)?
    Medical Yogu nisam probala, JUSŽ sam dugo vježbala i tjelesni aspekt mi je bio OK, ali duhovni baš i ne... Vježbe su jasne, jednostavne i nema prezahtjevnih položaja za početnike.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    .
    da, da :D tih godina sam i ja isla...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znači, uglavnom neloše. mommy_plesačica, možeš mi napisat nešto više o duhovnom aspektu JUSŽ, što ti se nije svidjelo?
    I ako bi mi mogle ukratko napisati kako je koncipiran trening od 1,5 sata. U sustavu Medical yoge traju sat vremena.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam "odradila" 1. i pola 2. stupnja u JUSŽ i sve u svemu nisam bila oduševljena. Vježbe traju sat i pol, prvih 10-tak min. je opuštanje i zadnjih također, a između toga najprije nove asane, a onda ponavljane već naučenih. Duhovni aspekt je bio minimalno ukomponiran (uglavnom bi instruktorica rastumačila čemu služi koja vježba i kojim organima godi).
    Možda je u mom slučaju problem bio upravo i u instruktorici koja je bila užasno štura, suhoparna, i ni najmanje poticajna (da ne kažem loša), a dijelom i to što sam ustanovila da sam tip od aktivnijih, tj. dinamičnijih stvari.
    Ne znam koliko sam pomogla. :?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Magdalena prvotno napisa
    Znači, uglavnom neloše. mommy_plesačica, možeš mi napisat nešto više o duhovnom aspektu JUSŽ, što ti se nije svidjelo?
    Zagovaranje stvari koje su same po sebi OK, ali koje ne provodi ni osnivač JUSŽ sistema. Dakle, licemjerje.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sve samo pohvalno o jusž! medical yogu nisam probala, ali mislim da je išla ms. ivy pa se možda i ona javi s dojmovima.
    prakticirala sam jusž dva puta do 6. stupnja, zadnji put na porodiljnom, ali kad sam počela raditi nisam nikako mogla odlučiti oduzeti ladi od ono malo vremena što sam s njom još i tih 2x2 sata tjedno. meni je baš sve bilo po mjeri jer sam imala jednog od najboljih učitelja u zagrebu.
    asane su ispočetka jednostavne, a višestruko korisne. kad si na 2. ili 3. stupnju misliš kako nećeš nikada moći izvesti asane s kasnijih stupnjeva, ali postupno i neprimjetno postaješ spremna i za te zahtjevnije asane. a kad ih uspiješ napraviti, doživiš pravu nirvanu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam puno! Upisat ću se, pa vam javim kako ide. Na putu prema nirvani .

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

JUSŽ prakticiram pet i pol godina i mogu reći samo najbolje.
    Meni osobno, niti jedan drugi oblik fizičkog vježbanja nije pomogao koliko ovaj.
    Dva puta sam došla do šestog stupnja, pa sam probala izuzetno dobre tehnike disanja.
    Naučila sam srediti misli... u kriznim situacijma reagiram bolje nego ranije.
    Više razumijem sebe i ljude oko sebe.
    U svemu vidim smisao i nikada se ne pitam zašto se nešto moralo dogoditi.

Kad moja instruktorica kaže: "Zatvorite oči", postojim samo JA na satu joge, i u tom trenutku ništa mi drugo nije potrebno.

Zagovaranje stvari koje su same po sebi OK, ali koje ne provodi ni osnivač JUSŽ sistema. Dakle, licemjerje.

Molim te da mi ovo pojasniš.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jesam, na pp.

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evo da se i ja javim. U JUSŽ sam 9 godina, iako ne vježbam hatha jogu oko dvije. Neko sam se vrijeme pripremala za instruktoricu pa ostala trudna. Eto šta joga radi U početnim stupnjevima tvoj stav o jogi ovisi gotovo isključivo o instruktoru/ici koja vodi. Ja sam imala sreću da je moja instruktorica bila, uz gore spomenutog pokojnog Vladu, najduže u društvu i izuzetna je osoba. Bitno je da nađeš instruktora koji tebi najviše odgovara, ako treba promijeni grupu više puta dok ne budeš zadovoljna. Nekima paše žustrije vježbanje, nekima nježnije rastezanje, više vježbi disanja...Svi rade po istim principima i iste asane, ali ljudi su različiti. U prvih par stupnjeva o filozofskim aspektima joge se ne priča jer ljudi većinom dolaze zbog fizičkog vježbanja. Ko odluči nastaviti dalje neminovno se počne preispitivati, ali to je već druga tema.
    U svakom slučaju, meni JUSŽ sistem jako odgovora jer je organiziran i zna se šta se i kako radi, nema muljanja i improviziranja. Probaj i uživaj.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako ćeš bilo koji smjer Joge raditi samo kao vježbu onda ne bi trebala ništa ni počinjati, bez duhovnog aspekta nema Joge. Kad vidim šta ljudi rade od sebe samo da bi rekli da vježbaju Jogu ili jer je to sad ˝In˝ ili slično zlo mi dođe
    Ako misliš da će te ona približiti Bogu onda go for it

Probaj se upoznati s više pravaca Joge...Možda za početak sa Krija jogom što je prakticira Društvo za umjeće življenja (ovo ne navodim jer smatram da je to nešto ˝prejednostavno˝ ali čisto mislim da legne gotovo svakome tko je prvi put iskusio ili ima malo sličnih iskustava) http://www.artofliving.hr/ pa kreni dalje. To ne znači da sad šetaš stalno, nego ono čisto se treba upoznati sa onim što ti svaki pravac nudi.
    Kad osjetiš u srcu za bilo koji pravac Joge da je to ˝to˝ onda tu i nastavi

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Astralis prvotno napisa
    ...bez duhovnog aspekta nema Joge.
    Ne mogu se složiti s ovom tezom na način kako ju obrazlažeš. Duhovnost nikako nije uzrok kome je joga posljedica, nego potpuno obratno, ako uopće. U kategoriji "uopće" su kojekakve stretching joge i slično.

Vidiš, joga je zapravo za svakoga 8)

Pristup duhovnost -> joga je uglavnom izvor frustracija jer se odnosi na kojekakva intelektualna kompliciranja potpuno suvišna u jogi.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tako jeee!
    [/i]

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Potpisujem Davora.

Annar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Slažem se s Davorom. Jogu većina ljudi počinje iz potrebe za kretanjem, razgibavanjem, a kasnije se to produbi na druge razine. Baš i ne volim upotrebljavati riječ "duhovnost" jer ona ne znači svakome isto. A i zaista se zloupotrebljava posvuda... Za mene je joga način života.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj "Astralis"
    Probaj se upoznati s više pravaca Joge...Možda za početak sa Krija jogom što je prakticira Društvo za umjeće življenja (ovo ne navodim jer smatram da je to nešto ˝prejednostavno˝ ali čisto mislim da legne gotovo svakome tko je prvi put iskusio ili ima malo sličnih iskustava) [url
    prvotno napisa
    http://www.artofliving.hr/[/url]
    Kriya yogu definitivno potpisujem. Prije godinu dana završila sam njihov osnovni tečaj i došla koooonačno k sebi. Dugo nezaposlena, još duže ne mogla ostat trudna, stalno tužna, depresivna, nezadovoljna, plakala cijelo jutro bez ikakvog povoda, vječiti pesimista,pa da ne nabrajam dalje.....uglavnom, nakon dugogodišnjeg nagovora sestre, konačno "pokleknula" i otišla na tečaj i straaašno ugodno se iznenadila.......svakodnevnim vježbanjem programa koji su me naučili (što assana, što tehnika disanja), došla do emocionalne stabilnosti, zadovoljstva, postala optimista............na kraju i ostala trudna (prvi ivf) i to s trojkama :shock:..............sad sam malo pretjerala s dužinom posta, al eto........

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo da čestitam bruni na bebicama! Sretno!!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo samo da prijavim da sam potaknuta ovim topicom, izmedju ostalog, krenula nakon godina i godina pauze ponovno na yogu...
    i da se cak motiviram i radim ju svakodnevno doma, barem po malo...
    oh, koji gust!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Samo da čestitam bruni na bebicama! Sretno!!
    hvala

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam došla na ovaj topik samo da snimim tko je sve jogi da obratim pažnju na njih na drugim topicima...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Imamo špijuna

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    .
    da, da :D tih godina sam i ja isla...
    i ja s vama
    još se sjećam četvrtka ujutro i moje muke da stignem u 9 na martinovku.

i od tada, s prekidima, još uvijek vježbam...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa evo da se javim na raport... vjezbam ga ali vjezbam... kad mi je bilo najteze (prije jedno 2mj.) u zivotu vjezbala sam svakodnevno, nekad i vise puta dnevno po malo ako sam od tuge znala osjetiti kako ne mogu disati i kako me hvata napad panike... savrsena hitna pomoc!!!
    a sad kad mi je super malo rjedje...

no, usle su mi u zivot i druge 'tjelovjezbacke' stvari ...

a da vidite luku kako pici 'yogu', samo se vjesa po meni... ali polako me poceo imitirati i presladak je... dok je u blizini nema sanse da radim nesto na podu - odmah i doslovce napad na ciku i ode meni moja hiper koncentracija...

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja sam tri godine radila medical yogu, isto prestala zbog prečeste promjene instruktor(ic)a. bilo mi je ugodno i korisno, ali ništa spektakularno. ipak, mislim da me odvelo na višu stepenicu u potrazi, a svakako sam se super osjećala... no, dobro

ono što sam htjela pitati je ima li netko neku preporuku za jogu u rijeci?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moj kolega s indologije sad zivi u rijeci i tamo je pokrenuo centar koji ima i yogu u sklopu raznovrsnog programa... yogom se bavi stvarno dugi niz godina i jako je dobra dusa... simpa zbunjola ... jako predan svom poslu/zivotu... ipak, nisam osobno s njim nikad radila yogu, cak ni na tjelesnom jer smo imali razlicite termine pa ne znam... znam da je bio medju onim letacima na telki prije dosta godina...

ima na netu negdje njegova stranica... zove se benedikt perak...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj samaritanka prvotno napisa
    Ja sam došla na ovaj topik samo da snimim tko je sve jogi da obratim pažnju na njih na drugim topicima...
    tc, tc, tc...

lucky day, super da si krenula. i meni se lada znala prišmajhlati dok sam vježbala doma, ali onda bi nastao totalni valjanac po podu, a od joge ne bi ostalo ništa.

u međuvremenu sam probala i medical jogu i mogu reći da je to nešto drugo od jusž. pristup je puno ležerniji, vježbanje je totalno rekreativno (pa čak i površno), traje kraće, a učiteljica koja me je dopala nije bila moj tip. uglavnom, vraćam se jogi u svakodnevnom životu na jesen ove godine kad trbuščić splasne

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moj kolega s indologije sad zivi u rijeci i tamo je pokrenuo centar koji ima i yogu u sklopu raznovrsnog programa... yogom se bavi stvarno dugi niz godina i jako je dobra dusa... simpa zbunjola ... jako predan svom poslu/zivotu... ipak, nisam osobno s njim nikad radila yogu, cak ni na tjelesnom jer smo imali razlicite termine pa ne znam... znam da je bio medju onim letacima na telki prije dosta godina...

Nevjerojatno (ili ne ), sama sam ga našla na netu i raspitala se.

Hvala

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moj kolega s indologije
    :D Diki, moja ekipa, letač.
    Vjerojatno onda poznaješ i Sunila.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

:D da, da!!!
    a sunila naravno, pa on mi je bio profesor...
    aime, ovaj topic je totalno spaljen!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

učila sam u zb hindi kod njega jedno vrijeme... i sad je u rijeci!

thalia, u rijeci isto imaš centar joge u svakodnevnom životu...

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja radim sve sama...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja radim sve sama...
    bravo!
    al ja ni ne znam da neko moze nesto raditi za tebe... :?
    osim npr. radnika u tvojoj firmi... pa kad ti muz skuha rucak (al ga opet ti (ne)moras pojesti) ...
    joj znam: tjelovjezbu za tebe moze raditi onaj stol na kojeg legnes pa ti on dize noge itd... no mama mi kaze da se bome namucila na tom stolu...

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma mislim nemam gurue koji me ispravljaju ili ne idem na tecajeve...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma mislim nemam gurue koji me ispravljaju ili ne idem na tecajeve...
    opet bravo! :D
    jos se samo nadam da se mozes rijesiti grca u zelucu i potrebe za spijuniranjem naseg topica sama, bez odlaska na neki tecaj... cak ni tecaj strojopisa, molit cu lijepo...

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam povratnik yogi, kad me gorespomenuti Vlado na faxu naučio osnovama, nabavila sam knjigu i vježbala s njom par godina doma. bila sam zadovoljna, dobro se osjećah. posudila sam knjigu čovjeku kojeg su grdo boljela leđa i nikad se nije vratila. tu je stala moja sam-svoj-majsor yoga.
    sad, nakon trudnoće i svega što ide poslije osjetila sam kak mi tijelo hrđavi i krenula na pravi tečaj. preporodilo me :D
    poručujem svima koji misle da ih ne treba ispravljat neki tamo guru da su itekako u krivu, bez bar jedne sezone s nekim dobrim instruktorom sami ste sebi najgori neprijatelj, a niste ni svjesni

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam svoj majstor od 15godine, a danas imam 42. Zebra imas pravo, jedva idem putem, sva sam strgana...

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja nisam vjezbala po JUSZ, ali vjezbam od prije nesto vise od 10 godina, sa stankom od tri godine u kojima nije vrijedno spomena koliko sam vjezbala.
    Krenula sam s nekoliko tecajeva (nekoliko stupnjeva, ovaj nas je bio po biharskoj skoli, ako se dobro sjecam) i onda nastavila sama.

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam svoj majstor od 15godine, a danas imam 42. Zebra imas pravo, jedva idem putem, sva sam strgana...
    dobro, imaš sreće ili dovoljno koncentracije ili dovoljno dobru knjigu ili sve troje, ja svejedno neukima preporučam da odu i nek ih netko eventualno ispravi ako neke asane eventualno rade krivo.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da neukima

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zebra a sada ozbiljno. Imas zbilja neki slucaj nekog strganog, unistenog, energetski usmjernog negativca koji te navodi da ovako mislis. Osnovno pravilo joge je da ne ides dalje od tocke rastezanja u kojoj ti je ugodno. Vrlo cesto se bas na zajednickim vjezbanjima pretjeruje i zavrsava s muskl fiberima jer se ljudi sami "siluju" da bi dosli do neke pozicije. Meni se to nikada ne dogada samoj. Uvijek kad ponovno krecem s jogom, a imala sam dosta prekida i znam sto sam mogla i sto sada ne mogu i znam pratiti sebe fizicki i psihicki nakon odredenog kontinuiteta. Imam i ogledalo da se vidim i vjezbam pred njim, a prije sam vjezbala i bez njega vani...

Objasni mi malo zasto tako mislis, bas si me zaintersirala zbog toga sto sam cula jos jednu uciteljicu joge koja je rekla...bilo bi dobro da nekoga imas tko te ispravlja???Ona to ocito gleda iz svog kuta....

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

samaritanka, ovo sto si rekla o vjezbanju je super... no, ne forsaju svi ucitelji niti se svi sudionici forsaju na tecajevima...
    nekad je super da ti neko kaze npr. opusti lice dok vjezbas, sasvim je moguce da toga na tren ne budes svjesna...
    ali i da te potakne da mozes vise samo se ne usudis (to zna biti kod mene)...
    za sve to sluze i prijatelji, ne?

a od ostalih dobrih aspekata vjezbanja yoge u grupi su mi: druzenje s ekipicom, to osjecam kao mali kvalitetni izlazak samo za sebe sad kad imam dijete, motivira me/podsjeti svaki put iznova (idem jednom tjedno) da nastavim vjezbati sama doma, ova uciteljica mi je bliska po godinama, isto je 'jednoroditelj' odnedavno, bira jako zanimljive vjezbe mnoge od njih nisam vidjela u knjigama tj. nisam ih dozivjela tako zanimljivim kao kad mi ih ona pokaze, ucim njemacki ...

i ispravljamo se medjusobno - jer i ona uci kroz/od nas i sa nama... o yogi i ne nuzno samo o yogi...

eto, super je ako ti sve sama super radis...
    bravo i opet bravo...
    jos da tako i pises na ovom topicu - wow!!

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

jes.
    a ovome što lucky kaže dodajem
    1.ljudi se na grupnim yogama forsaju sami, vidi netko daj a mogu zavezat noge u čvor bez frke pa misli da mora i on. to ovisi o čovjeku. ako si tamo da bi vježbao yogu ne padaju ti na pamet takve stvari, nije yoga ni aerobik ni natjecanje, svatko i u grupi radi koliko može. naša teta yogica mora jednu tetu zaustavljat "morate si pazit na koljena" "držite tako, dobro je, maja vi se spustite i udahnite 2x duboko" ako zamišljaš da se mi ostali hihoćemo jer netko nemre
    2.ono što sam rekla uglavnom je iz vlastitog iskustva, rekoh vježbala sam sama godinama. dođem na grupu i radimo neka pljuga istezanja koja stvarno odvajkada radim, nisam radila pogrešno, samo me malo korigirala i stavila rruku na doljnji dio leđa i rekla "odavde i u kukove, eto, savršeno" nakon još par takvih sitnih intervencija uvidjela sam da neke detalje oćeš-nećeš previdiš ili ne pišu u knjizi, a vjeruj mi primjetih razliku
    tako sam počela svima preporučati da prvo odu na tečaj. netko nadobudniji od mene mogao bi se isforsirat puno gore nego itko na tečaju

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam pak primjetila da kako napredujem u svojoj elasticnosti citaj vracam se u normalnu jogi pokretljivost uspjevam bez kontrole stranog promatraca zauzeti "ispravnu"poziciju. Primjecujem takoder asimetricnosti, nejednakosti u elasticnosti velikih zglobova lijeve i desne strane. Zauzimam neke polozaje koji me lagano vode u ispravne polozaje u fazi nedovoljne elasticnosti. to primjecujem i kod svoje kcerke (7 godina) jer odkada se gleda u ogledalo sama ima osjecaj za ispravno.

pozdravljam Jogi druzenja i kao sredstvo motivacije...medutim nisu za sve izvodiva, recimo za one non-stop na putu...ili nekog drugog nacina zivota. Onda ti je Joga sam svoj majstor pristupacnija svugdje gdje se nalazis...

Pretjerivanja kad si sam su vrlo rijetka rekla bi i zato sam to htjela i tu razjasniti...mislim vlastita pretjerivanja u vjezbanju kao mogucnost samopovrede...

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

kako bez stranog promatrača znaš da si zauzela pravilan položaj :?
    mislim, naravno kužim da ti već znaš, ipak vježbaš već godinama. možebitno si me malo krivo shvatila. ne zagovaram ja vježbanje u grupi nasuprot vježbanju doma. sumnjam da ću nastavit godinama ići na ovu grupu. samo sam dala savijet potpunim početnicima da si rađe plate bar mjesec-dva da udare temelje, i cijelu godinu, naravno, ako im se svidi. dalje ko kak oće
    samo to

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Vježbam JUSŽ već 6 godina, što po grupama (u Rijeci sam na faksu počela, pa ZG, pa Pula, pa Labin-dok u Puli nije bilo) a doma kontinuirano samostalno. Sustav je cjelovit i svi aspekti mog funkcioniranja - fizički, psihički, društveni, poslovni, obiteljski, duhovni,....sve ide svakim danom sve bolje i bolje. Smatram da je čovjek cjelina pa mi je besmisleno reći da negdje nije zahvaćen duhovni aspekt, a negdje je, a da je negdje samo fizički itd...svako naše iskustvo djeluje na apsolutno sve naše aspekte.

Uglavnom, najveća prednost JUSŽ sustava vježbi mi je što su je sustavno posloženo, graduirano, i vrlo jasno su razrađeni stupnjevi vježbi. I zaista je za svakoga...npr. moj tata koji nikad prije nije vježbao je sa 69 godina počeo vježbati po ovom sustavu.

Preporučam svakome u svakom slučaju!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Može li mi tko reći ako je bio/la na JUSŽ u Rijeci na Turniću..meni bi superdobro pasalo tamo ići ali mi je ženska koja ju drži malo sumnjiva bila..ja ju zvala da se raspitam a ona mi je ko muha bez glave neke nesuvisle odgovore dala i na kraju nisam niti otišla. Sad se mislim da bi krenula ali od silne ponude ne znam niti od kud početi. Totalni sam laik po pitanju yoge pa me svo to nazivlje buni. Mislim ne bih voljela upisati yogu pa da ispadne da sam upala tamo gdje se uči kako pročistiti nos sa špagom-to bih ipak pustila za vrijeme kad ću (nadam se) uspijeti prvi put u životu dohvatiti stopala.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jel tko od vas tm-ovac? ja vježbala jogu kod jadranka mikleca. još nisam krenula ponovno jer mi je familija stalno bila nešto bolesna, pa sam ja morala biti uz bejbija. čitam vas vježbače i mislim si kako jedva čekam da počnem ponovno.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •