Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Dupli zubi?!

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Dupli zubi?!

Zanima me da li postoji jos koji slucaj da su izasli pravi zubi, a da mlijecni jos nisu ispali (klimaju se).
    Mojoj necakinji se upravo to dogodilo pa me bas zanima jeste li vec culi za to?!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

O da. Filipu svaki puta naraste trajni zub nekako sav nahero, a mliječni se još drži. nakon što mliječni ispadne, trajni dođe na svoje mjesto i šta je najčudnije trajni zubi su mu pravilni i ne treba aparatić.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Tako je i Ivi, kao i Filipu.Hvala Bogu sve je ok.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Kod Marka je to redovita pojava, promijenio je do sad sjekutiće i očnjake, a nikad nije bilo da mu jedan zub fali. Uvijek viška, kao morski pas, svako malo novi zub nikne ispred ili iza mliječnog. Zubarica kaže da to nije uopće rijetka pojava, da se to često događa, jednostavno mliječni se ne daju van.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Re: Dupli zubi?!

Citiraj Mum2Be prvotno napisa
    Zanima me da li postoji jos koji slucaj da su izasli pravi zubi, a da mlijecni jos nisu ispali (klimaju se).
    Mojoj necakinji se upravo to dogodilo pa me bas zanima jeste li vec culi za to?!
    mom necaku isto, bas nedavno, i to oba prednja zubica mu nisu bila otpala a iza su vec narasla dva nova

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Uh hvala, mi se bas iznendaili, kaze mi necakinja danas "Moram hitno kod zubara da vidim sto se to sa mnom desava!"

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni se to dogodilo kada sam imala nekih 8-9 godina, i mliječni zub je izdržao nekih par mjeseci prije nego što je u noći ispao van...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mojoj M. je do sad samo jedan zub ispao "dobrovoljno". Svi ostali su izvađeni kod zubara jer im ne atrofira korijen tj. trajni ih ne može izgurati. Za sad su svi pravilni, ne treba aparatić i nema problema osim što uživa u tonama sladoleda koji joj očajna majka priušti svaki puta kad vadi zubić .

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Naš mali susjed ide kod zubara koji mu vadi mljećne zubiće jer sami ne žele ispasti i isto tako je imao duple zubiće jer su mu trajni izašli iza mlijećnih više od pola.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ima nas i odraslih s dva reda zubiju, ja sam drugi red vadila cijeli, ne pitajte kako mi je bilo, tek kada je počeo smetati prvom redu, u kasnim dvadesetima

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam kad sam bila mala mislila da je to neka kost iza zubi jer je i moj prijatelj to istovremeno imao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •