-
guli mi se koža
Zadnjih dana guli mi se koža na grudima, užasno je suha, steže. Kao kad izgoriš na suncu. Izbjegavala sam mazati grudi, sve je do sad bilo OK ali sad jednostavno moram nečim mazati jer me sve boli. Stavila sam Uriage kremu, rekli su u ljekarni da nema parfema i da ne bi trebala štetiti, no ništa ne pomaže. Kupila sam baby mlijeko, obično, Niveino, smijem li se mazati s time, neće bebi ništa biti?
Otkako sam rodila, koristim baby kozmetiku, Mustelinu, stalno me strah da mu ne naškodi.
Kaj je najbolje a neće naštetiti bebi?
-
Osoblje foruma
nisam shvatila guli li ti se koža po cijelim grudima ili samo po areolama i bradavicama?
je li ti možda i crvena ili sjajna? pecka li te ili boli za vrijeme podoja?
-
S bradavica se malo guli, s ostatka više, ali ništa ne boli 'iznutra'. :D
Koža me više svrbi i boli površinski jer je suha i guli se, a ne znam smijem li s čime mazati.
-
Da se nisi suncala gdje u toplesu :D :D :D :D
Mala sala
Bas cudno barem meni. Cuj mi svi familijarno koristimo eucerin losion sa 10% urea losiona u njemu. Probaj to jer je stvarno super za suhu, raspucalu kozu i ona koja je osjetljiva. Ima ga jedino u ljekarnama.
Ovo naravno samo vrijedi ako si sigurna da nisu gljivice ili neki drugi vrag i ovaj moj savjet je mimo dojenja vise kozni savjet a jave ti se vec mame s edukacije koje ce to bolje ispitati i rjesiti.
-
Ma neće me ni toples ni bikini vidjet sljedećih nekoliko života, s obzirom da sam se pretvorila u kuglu nakon poroda...
Uvjerena sam da je problem skroz 'kožni', pregledala sam sve 'gljivične' topice, nijedan simptom nemamo ni F. ni ja. Pitat ću u ljekarni za eucerin, velim, samo mi je najbitnije da losion kojim se namažem ne šteti bebi.
Čak sam skužila da se nekad mršti i kad stavim parfem vani, pa sam jako oprezna sa svim što stavljam na tijelo, a pogotovo na grudi.
-
Sunce, a da se ipak javis lijecniku prije nego odlucis nesto koristiti?
Pijes li dovoljno?
Kako se hranis?
Imas li i inace problema s kozom?
Mozda ti ne odgovara gel za tusiranje?
-
Pijem hrpe vode, papam isto ko inače, nikakvih promjena nema, gel mustelin baby, isti kao i u rodilištu, baš sve je isto.
Koža mi je uvijek bila super, i sad je sve ok, osim grudi. Možda prođe samo od sebe, dat ću si još par dana fore bez ičeg, pa ak ne prođe, idem docu.
-
ok
javi kako se razvija situacija
-
Jesi li promijenila detergent za robu?
-
i deterdžent je isti, nije ni to, sigurno.
sve je identično.
Nataša30, jesi li se mazala Eucerinom dok si dojila?
-
-
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma