-
dojenje u ležećem položaju..
Imam mali problemček,tj. više me zanima dal je to ok..naime,prilikom dojenja u ležećem položaju,ako je npr.Ella na desnom boku,nakon nekog kratkog vremena kroz desnu nosnicu joj kaplje mlijeko pomiješano sa sluzi iz nosića...Očistim nosić sa fiziološkom otopinom prije dojenja.
E sad,dal je to pitanje položaja u kojem je ona (možda nešto radim krivo? :? ) ili ipak ima kakve veze sa nosićem?
probala sam joj pod glavicu staviti tanko ručnik i pelenu,s obzirom da joj je malo guza "u zraku" zbog širokog povijanja - čisto da izjednačim,al ne funkcionira.
Malo šašav problemčić
Pomoć il savjet molim
-
Re: dojenje u ležećem položaju..
ja dojim ležečke tako da je postavim bočno na veliki jastuk da bude ukoso, ja se legnem tako da jastuk bude gornjim rubom ispod mog pazduha, naslonim se na lakat, kombiniram oslanjanje glave na mali jastuk i naslon kreveta
-
frka20 i nama je tako bilo jedno vrijeme dok je K. bio maleni... i samo od sebe prošlo (isto sam pokušavala podmetnuti nešto da ne bude u minusu) bebici to ne smeta... bar tako mislim, jer smo kasnije otkrili da je mamino mlijekeco u nosić bilo najbolje riješenje kod prehladice
-
Pa ako se Ella ne buni, to može samo koristiti. Bar se ne trebaš mučiti sa čišćenjem nosića. Nama bi to baš dobro došlo...
-
moram priznati da sam definitivno iznenađena sa time da je to kapanje mlijeka iz nosića dok dojim u ležećem položaju zapravo dobro...ja sam već mislila da možda nešto radim krivo,a zapravo me potaklo na to Ellino "šmrkavo" disanje u trenu kad to počne
wow,super onda!!!! :D
-
frka, samo da ti velim da ti je beba prepremedena s onim obraščićima! A na onoj drugoj slici me malo podsjeća na moju Janu, imaju sličnu lijepu glavicu.
-
Kad smo kod ležečeg položaja...
Lea od kad je počela hvatat sve ručicama,i ciku prima sa obje ruke.
No kad dojimo ležečki ispada da joj cika leži na jednoj ručici a sa drugom je obgrli. Kad joj pokušam dat ciku tako da donju ruku izvučem, ona neda i neće cikiti dok se ne namjesti u navedeni položaj.
Kako su vama bebine ruke u tom položaju?
-
Frka, ako njoj ne smeta, ne treba ni tebi smetati.
Iki, isto kao i kod tvoje bebe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma