Od kada smo došle iz rodilišta, Laura je 90% noći prespavala bez buđenja :D . Do sada sam ju samo dojila kako bi ona tražila.
Prva dva i pol mjeseca nije bilo nikakvog reda ni zakona, ali onda smo se polako počele uhodavati, tako da je preko dana počela jesti na svaka tri sata (sama si je tako namjestila , na moje zadovoljstvo!), a po noći, kao što sam već napisala, bi spavala bez da traži jesti. Prije nekih mjesec dana, počela je iz čista mira tražiti jesti svaka 4 sata. Ali tada, prvih nekoliko dana se budila i po noći, nastavivši ritam od 4 sata. Nakon toga se budila samo jednom, ali evo sada već zadnjih 3-4 dana budi se i po 3-4 puta po noći tražeći jesti. Zadnjh 10-tak dana bih joj i između "regularnih podoja" ponudila ciku zbog vrućina, jer me bilo strah da ne dehidrira, budući da su joj pelene imale intenzivan miris. Kako ona nije sama tražila, nekada bi prihvatila ciku (samo bi par puta povukla), a nekada ne, pa sam joj tada ponudila par žlica Jane, koje je sa veseljem prihvatila i popila.
Meni se stvarno nije problem buditi po noći i hraniti ju (a kome bi bio), i voljela bih ju dojiti maksimalno i što je duže moguće, ali me sada počelo zabrinjavati da nije možda gladna?
Da li je vrijeme da počnemo sa dohranom?