Ovo je stvarno bilo brzo.
Pa da pocnem od pocetka. Pelene sam prestala brojat, ali ih sigurno ima vise od 5, a tu jos ne racunam po koji izljev piskice po okoini kad ga skinem i koji se svaki dan ponovi bar jednom. Pokakana nije svaka, ali je i vise od svake druge, boja je zlatno zuta, nekad vise kasasta, nekad manje. S napomenom, jucer sam ga zadnji put mijenjala oko pol 10 navecer i do jutra ga nisam htjela mijenjat da mi se ne razbudi buduci da je jedva zaspao. Unatoc pojacanom prdenju (nadam se da ovo nije too much prosto), do jutra je u peleni bila jedna oskudna stolica vec malo pozelenila, a pretpostavljam da je to od toga kaj je bila dugo u peleni, s obzirom da je bila zasusena.

Kaj se tice let down-a, dok su mi cice tak pune, definitivno je jak, i mozda bi to mogao bit problem sad, ako su u pitanju grcevi, jer inace s tim nema problema. Ovisno kolko su mi pune, tolko na pocetku curi, ali u ovom slucaju i kad ne curi jako, on nece prihvatit. Inace, kad je normalno cical, se znao zagrcnut od toga kolko je jako vukel, a sad ga ta kolicina isto zna zagrcnut, ali jaaako rijetko.

Probala sam i lezecki i sjedecki i tak da je on iznad bradavice, ali nista. Kaj se tice gutanja zraka, on tolko puta otvori usta i udise na usta da se uz ovo nacicavanje neminovno naguta zraka, ali tu mu ne mogu pomoc dok se skroz ne smiri, a to ne uspijeva.

Pijem (kršitelj koda)ov caj za dojilje, a njemu ne dajem nista drugo.

Sad se bio probudio, pa sam mu dala desnu i popio je nesto, nije ko prije, ali ipak vise nego kaj bi povuko jucer. Ne znam dal sam dobro napravila to kaj sam ja stiskala cicu, pa nije morao vuc iz cice, samo da mi nekaj pojede. To ga je cak potaklo da povuce, ali nije dugo trajalo. Onda je samo zaspal i nakon toga opet plakao, da bi uz nosanje i mazenje natrag zaspao i sad spava. Desna je malo manje tvrda, ali jos uvijek dosta, ali je zato sad lijeva tvrdja. Budem morala rucno izdajat cini mi se. Necu ni spominjat kolko sam danas vec jastucica smocila.
Jel uspostava ponude i potraznje ide i u smjeru smanjenja mlijeka i kolko treba za uspostavu, jer jucer i danas definitivno manje jede? A nakon sto zaspe je zadovoljan bar 3 sata. Da li je tocno kaj sam rekla da to nacicavanje,a bez pravog usisa daje krivi signal da treba jos mlijeka?

Inace, ja prakticiram da mu unutar 2-3 sata dajem istu cicu, a inace za svaki podoj drugu.

Kaj se tice boli, osjecam je obicno poslije podoja, zadnjih par dana. Bradavice malo bride poslije podoja,, pogotovo ako se on uspavljuje na cici, ali nemam nikakvih ranica, ako to mislis. Bilo je u pocetku, ali sam mazala sa Purelanom i pomoglo je. Mlijeko pijem, u kavi (max dvije dnevno), a pored toga popijem kako kad, salicu, dvije ili ni jednu dnevno.

Razbudjuje se, idem mu sad dat desnu, iako nije proslo 3 sata, jer je stvarno jako puna, a prije toga cu malo istisnut da mu omeksa.