evo malo novijih fotki s daskom ljetne atmosfere u nasoj obitelji... za opustanje...![]()
http://public.fotki.com/luckyday2005...e__easy_livin/
evo malo novijih fotki s daskom ljetne atmosfere u nasoj obitelji... za opustanje...![]()
http://public.fotki.com/luckyday2005...e__easy_livin/
Jako je sladak, pravi šećer. Najljepša mi je gdje spavate, tako je nježna.
ps Zašto su ti fotke tako plave, jel to zbog umjetničkog doživljaja?![]()
Bomballurina prvotno napisa
mos' mislit... ne,to je zato jer je jedini digitalni fotic kojeg imamo moj mobitel...
Lucky Luke je presladak
Zakon ste!![]()
Super ste!![]()
kako slatka obitelj, da ovo vidi ivar bi nas odveo odma kod stiliste![]()
Pa on cisti,pomaze,ves sortira! Joj kojeg vi pomagaca imate,ma divota.![]()
nego! sudjeluje u svim kucanskim poslovima i zbog toga oni traaaajuuu...retha prvotno napisa
mi poslozimo,on preslozi na svoj nacin-prebaci na pod i pocne se valjati po robi...
inace na ovim slikama se ne kuzi bas ali -tata stavi gazu na susenje,on ju povuce, tata stavi on ju povuce...![]()
Genijalni ste, a što si ti cool i zgodna mama...![]()
baš ste mi super,a mali miš je presladak.![]()
zakaj ja svaku forumašicu drukčije zamišljam![]()
baš ste super!![]()
rijetko viđam (u biti gotovo nikada nisam vidjela) tako mlade roditelje, s takvim frizurama i očito prema vanjštini malo "alternativnijim" (je l se tako može reći?! oprosti, ali ovdje su sada stereotipi u pitanju) načinom razmišljanja i života (od moga) s tako malim djetetom i da još k tome uživaju u obiteljskom životu!!!
nismo mladi samo se tako ponasamo!![]()
inace, svi 'normalni' su 'prerasli' te gluposti koje su 'nama' izvor inspiracije (sorry na navodnicima ali sve su to teme za diskusije podugacke)... ili bar izgledaju kao da su prerasli...
no,salu na stranu, 'nas' (po ,ajmo stereotipno,izgledu ovdje ima dosta s djecom)... cak imamo grupu za vjezbanje za mame i djecu koje vodi frendica koja je svojedobno zivjela i radila u cirkusu kao akrobatkinja... ima preko cetrdeset, kcer od 18 i sina od 4 god... i jos uvijek nije odrasla...![]()
svo troje ste mi totalno 8)
baš vam zavidim - ja sam postala prava "baba" - umjesto da uživam s djecom ...lucky day prvotno napisa
aaa i ja sam ti 'baba', ne brini![]()
lucky day prvotno napisa
![]()
Čim žena dibije dijete, htjela ne htjela, nešto bapsko izađe iz nje
izađe iz nje, i nikad se više ne vrati![]()
to mi se na svu sreću nije desilo, a bojala sam se toga ko vraga, svi su me plašili s timVrijeska prvotno napisa
![]()
lucky day, skroz ste cool 8)
a sinčić vam je pravi bonbonček![]()
super ste, cijela obitelj!
ali Luka je nešto posebno, pravi frajerčić.
Lutonjica prvotno napisa
![]()
htjedoh reći - uđe u nju!
(to je ona lobotomija s dugog topica....)
no, dobro...ne znam niti tipkati niti razmišljati, a i ubola me buba i odoh leći ...Vrijeska prvotno napisa
![]()
Uglavnom, lucky, jako ste zgodni kao što rekoh!
baš ste super kuleri :D
a malecki je prekrasan![]()
Jako ste mi simpa!!!
zakon ste! totalno otkaceni! mrak!![]()
Super ste vas troje! Vidim da bi Luku svaka poželjela za zeta 8)
Vau. Pa super ste. Ti si mi posebno lijepa![]()
Luka je ko secer a ni tati bas nista nefali![]()
ovo mi je ekstraivarica prvotno napisa
![]()
hvala svima na duhovitim komentarima i komplimentima...![]()
dodala sam jos nesto novijih fotkica...
totalno ste mi otkačeni, baš sam vas tako i zamišljala![]()
A Luka je stvarno lijep !!!![]()
Fenomenalna obitelj! Svijet vam nije oduzeo divljinu srca.... (nekako se nadam da nije ni nama...)
A ti si lijepa kao i uvijek!![]()
Prekrasni ste. :D
Ma zavodnik mali,znala sam! Kao fora zvecke gleda,mos mislit! Skuzio je on slatku curuFaca je!
Genijalci. Baš ste mi punky :D ! lucky, totalno te nisam tako zamišljala, ali sam najugodnije iznenađena![]()
yeahhhhhhhhh!
cool!
ali misic je ipak misic medeni![]()