ne znam opce kaj da napravim :/
isla sam danas konacno upisat oskara u skolu (vise o tome zakaj bas i/ili tek danas na nekim drugim topicima), bili na testiranju kod psihologa i da skratim - preporucili su mi odgodu :shock:
mislim da kilometar ovih :shock: :shock: i pol kilometra ovihne bi bio dosta da iskaze kak se ja osjecam
sad sam u komi jer sam uvjerena da sam milion posto za sve ja kriva zbog toga jer ga ja iz nekih svojih uvrnutih razloga tipa sad je fensismensi furat klince logopedu ni nakon dijagnoze u suvagu nisam otpeljala k logopedu (ZNAM da sam trebala, al hebi ga - nisam, ubicusesamanetrebatemevi)
tip (psiholog u skoli) tvrdi kako on treba odgodu zato jer mu je dijagnosticirana dislalija (ne cuje neke glasove) i kako ga to samo moze ubedirati jer u skoli ne bude mogao pratiti nastavu, sve bude krivo zapisivao i bla kenj truc
a s druge strane mi veli, znate on ce mozda cijeli zivot biti takav (ne znam na sto je mislio, valjda na to kak oskar ne koristi mozak kad treba odgovorit na neko pitanje, nego mlati bez veze sam da nekaj mlatne) pa zapravo ne mozemo biti sigurni
i odkanta me
i kaze sad cu nazvat skolski dispanzer pa vi odite jos jednom kod doktorice pa vidite s njom
/#"&!/($%!"/($
da poludis
3 dana prije skole
i sad ja uopce ne znam jel bu moj kokos isao u pon. u skolu
sutra ujutro sam nas narucila kod privatne psihologice da mi napravi procjenu pa cu onda vidjet kaj cu
popodne idemo u skolski
pa cu onda, kad sve stvaim na hrpu vidit kaj cu
mislim, fakat mi je bed da nejde sad u skolu.. kaj ce on radit jos jednu godinu u vrticu???
vec je cvilio danas cijelo jutro kak on nece u vrtic i kak hoce u skolu
a s druge strane, ne zelim da se muci i da nam svima bude traumaticno... pa ako mu je potrebna ta jos jedna godina, onda nek ostane doma... i cpr, vodicu ga kod logopeda cijelu godinu
s druge strane, cure mi vele da se to moze isparviti u mjesec dana vjezbe... zao mi je onda da ga ne upisem ako dislaliju mozemo tak brzo rijesiti
ne znam
poludicu![]()
cijelo popodne - svaki put kad otvorim neki topic na skoli dodje mi da se rasplacem