.. sretno danas!![]()
hvala teta![]()
ja se samo nadam da cemo imat cime doc do skole :shock:
sretno svim djacima prvacima, a i onima malo starijima koje je uhvatila nervoza(kao moju zbog petog razreda)
hvala, jedva cekam popodne citati i pisati zvjestaje :D
Sretno!
I vrtićancima, i školarcima velikim i malim!
Sretno svim prvašićima,a posebno mom nećaku...puse mu šaljem![]()
Naty si uzbuđena![]()
Kako nisam, Iv?!?!
Cestitam svim prvasicima koje znam + njihovim materama koje ce vise ili manje uspjesno skrivati suze.
Nama škola počinje za sat vremena, a Adrian već pola sata stoji sa torbom na ulici. Šeta od susjeda do nas i čeka da krenemo :shock:
Ujutro sam već zasuzila kad je Lukas odlazio u vrtić i kad su se njih dvojica samoinicijativno počeli grliti i željeti jedan drugom Sretan prvi dan.![]()
Javim se kad se vratimo
sretno svima!!!!!!!!!!!!!![]()
mi odradili setnju s noom do vrtica i natrag doma (danas nije ostao u vrticu - tako smo dogovorili) i ida nije propustila svima koji se kojim cudom nisu sjetili da joj je prvi dan skole, vazno napomenut da danas popodne pocinje...
sto dan ide i blizi se popodne, to mene jace steze u zelucu... a danas je tek festa, sto cu sutra ujutro kad je ostavim u skoli...
svima![]()
evo mi se vratili s Prvog dana. Bilo je odlično. Malo su pjevali, učiteljica je i djecu i roditelje povela u razred i najavila raspored, što treba nositi i sl. Onda su roditelji otišli a djeca ostala još pola sata kad su se upoznali, dobili čokolade i bombone i gotovo. Evi Mariji se sve svidjelo, misli da je učiteljica lijepa i zabavna. Zna dijete što valja.
Vjeronauk imaju srijedom treći sat (može li biti veće sredine od toga?) i bit će jedina koja će taj sat provesti u knjižnici ili informatičkoj učionici, što se njoj jako sviđa.
i bit će jedina koja će taj sat provesti u knjižnici ili informatičkoj učionici, što se njoj jako sviđa![]()
ja sam sva sentimentalna jutros uletila s hrpom gumica i špangica: Ajmo napravit pletenice; na što je Eva Marija promrmljala: Ma daj, mama, stavit ću traku i bok.
No, kasnije sam ipak došla do izražaja: krenule smo u grad ranije, kupile cipelice koje je odmah obula, otišle kod frizera (nije se šišala već godinu dana i fakat je bila sva čupava) koja je malo, ali samo malo podšišala grivu, a onda smo s još dvije frendice-prvoškolke sjele na kakao. U 11 smo s tatom išle u školu. Nadam se da će pozitivna energija ovog jutra ostati u njenom srčeku, a u mom će sigurno.![]()
daj ivana di si?
nemrem se docewkat da cujem kak je vama bilo u skoli!!!
sve mi cudno da se ne javljas
ja ću pod prvi dan škole, da vi možete dalje čekati ivaricu![]()