Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: na cici lupa nogama i rukama

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno na cici lupa nogama i rukama

Kad Fran cica on cijelo vrijeme se vrpolji ( ili u naručju ili na krevetu ). Kad ga držimu naručju onda klatara nogama gore dolje preko mojih koljena a rukom me nerijetko stišće za drugu ciku. Kad smo na krevetu onda non stop traži da ga premještam s jedne strane na drugu, a nerijetko na jednoj strani uspijeva usput tu i tamo dohvatiti i drugu (suprotnu ciku ) pa i nju ciki tako da s ja doslovce moram skoro pa leći na njega da me ne bijako natezao.
    Kakva su vaša iskustva. Da li su vaši cicavci mirni dok papapaju ili stalno nešto "izvode"?
    Prvo sam mislila da mi fali mlijeka , ali nije, mlijeka ima dosta.
    Uglavnom, ko da ima male crveke u guzi.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Zvuči kao da je išao na instrukcije kod mog sina

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ma kakvi mirna - i nasa Lora, kao i, pretpostavljam, hrpa klinaca, radi aerobik dok siki. Vise, dok njamamo, izgledamo kao par koji se bori za goli zivot nego kao mama i beba koja se hrani. Ispocetka se nisam najbolje snalazila kod takvog dojenja, a sada bih je najradije svaki put snimala koliko mi je sve to skupa slatko. Ona vidno uziva, ja se prilagodim koliko mogu, a rezultat je svaki put mali, okrugli, napuhnuti trbuscic i zahvala mojim sikama.

Goge avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I Luka je tako počeo papati prije nekoliko mjeseci, ali samo preko dana. Nema mira ni sekunde, ali svejedno temeljito popapa cicu.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninoslava prvotno napisa
    Vise, dok njamamo, izgledamo kao par koji se bori za goli zivot nego kao mama i beba koja se hrani.

I ja sam svojevremeno poželjela snimat Leonino akrobatsko dojenje

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Zvuči kao da je išao na instrukcije kod mog sina
    i kod mog.
    to je valjda tako s franovima i onima koji mu sliče.
    Šalim se malo. mislim da su sve bebe koje znam došle u tu fazu.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ninoslava prvotno napisa
    sada bih je najradije svaki put snimala koliko mi je sve to skupa slatko
    Super ideja :D

...mi smo isto akrobati

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

moj sisavac za vrijeme podoja uglavnom dubi na glavi i vrti guzom visoko u zraku, zbog čega je dobio i nadimak: VRTIGUZ

i da... kad se konačno odlijepi od mene, nos mu bude pun mlijeka, što i nije tako loše, jer mu skupa s mlijekom izađe i pokoji šmrkljić

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj džez prvotno napisa
    nos mu bude pun mlijeka, što i nije tako loše, jer mu skupa s mlijekom izađe i pokoji šmrkljić

A mudraca malog, već je od mame naučija kako spojiti ugodno s korisnim!!!

Mi se isto vrteljamo, stišćemo 2. siku, ljubimo je kad mama odlazi na posao...zadnja fora je da pušta da mu ruka pada pod utjecajem gravitacije. Onda je on opet visoko digne i pusti da padne i onda se grleno smije i sve to dok jede onda ga pitam da šta on to radi, on pusti siku i nasmijan odgovori:"Gupajije-gluparije"

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moj sisavac za vrijeme podoja uglavnom dubi na glavi i vrti guzom visoko u zraku,
    i da... kad se konačno odlijepi od mene, nos mu bude pun mlijeka,
    Ali imamo i drugih položaja i plesova, ovisno o inspiraciji

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Dok čitam vaše dogodovštine, ni naše nisu toliko bizarne. Moja sisavica ima ima 10 mjeseci i stalno smišlja nove načine sisanja. Kad ležimo na krevetu prije spavanja, ona plazi oko mene i svaki put kad prođe uhvati cicu ili se jednostavno baci glavom na nju, uhvati usnama i padne dolje. meni je teško pratiti je, ali kako velite, njima je to veliko zadovoljstvo, pa tako i meni. Zna i razvlačiti bradavicu u nedogled....
    Sad smo smanjili dojenje na večer, noć i ujutro, ponekad i popodne. A s obzirom koilka joj je to uživanjcija, to će i potrajati do 2 godine.... :shock: 8)

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

moj sisavac za vrijeme podoja uglavnom dubi na glavi i vrti guzom visoko u zraku
    To je i Grgina omiljena poza već neko vrijeme!
    A ima i gorih-kleči kraj mene,ja ležim na leđima, nasloni glavu na moj trbuh sa suprotnom cicom u ustima...postale su prilično rastezljive :shock:
    I najgore kad smo vani onda obavezno povuče par gutljaja pa zvjernja okolo pa opet tako i to traje i traje a mamine cice ko na izložbi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •