Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Čudna navika: bradavice

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Čudna navika: bradavice

Pozdrav!
    Moja malena ima sada 2 godine i mjesec i jednu čudnu navku:
    čim se ukaže prilika (u bodiću je ili gola, u majici većeg ili rastezljivog ovratnika), ručica joj automatski ide na malu joj cicu i njenu bradavicu. I stalno po njoj (ljevoj i/ili desnoj).
    Ne radi to iz neke potrebe da se počeše ili sl, jer vidim da je zdrava, ne boli ju niti ne svrbi (koža je ok).
    Dakle, pretpostavljam da to radi iz čiste ugode (??!!?? jel to muguće? :? ).
    Odmah joj velim: ručicu van i ona poslušno izvada. Ali čim nije baš jako zabavljena s nečim, eto opet ruče unutri.
    Do kada tako?
    Ima li tko savjet, ideju, slično iskustvo, link, bilo što?

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Upooooomoć!
    Ovo ne spada tu!
    Stavila sam na 'zdravlje djece', pa tamo nitko nije čitao.
    Molim, prebacite ovu temu u 'dobne skupine 1-3' (možda mi tamo netko može odgovoriti).
    Nema veze s dojenjem!

hvala i pusa!

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

apri, hvala i sorry na gnjavaži

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

MamaShe, ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali, ako ne smeta, "prikačila"bih na tvoj topic i svoje pitanjce - moja jednogodišnja curica kad god je gola (previjanje, kupanje) hvata se za kokicu i netegne ju (majketikodanijenjezina) da sebojim da se ne zagrebe...ne vidim nikakvo crvenilo ili bilo šta da bi mi upućivalo da ju svrbi, peče i sl...malo mi izgleda kao da kad se oslobodi tih pelena skuži i da tu postoji jedan dio njezinog tijela ("sloooooboda napokon!).
    Ima li tko takvih iskustava s curicama...(da sam otvorila topic ne znam ni kako bih ga naslovila )

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I moja malena čeprka po pišici, ima dvije godine..MM-u je to koma za gledat, boji se da se ne ozljedi pa joj zabranjuje..onda ona namjerno..po meni je to posve normalno, i to joj je dio tijela pa je zanima..da tako čeprka po npr. nožnim prstićima ne bi ni reagirali

mamaShe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Perunčice, slobno se zakvači.
    Meni je ovo skoro pa smiješno, ali ipak, zašto baš cicice, zašto ne uho, recimo ili nosonja ili kosa...
    Kad ju uhvati, onda ih dira, pritiska i tako to, i zaboravi na stvarnost. Ko da ju hipnotizira taj osjećaj.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj Perun prvotno napisa
    ... kad god je gola (previjanje, kupanje) hvata se za kokicu i netegne ju (majketikodanijenjezina) da sebojim da se ne zagrebe...
    Potežu dečki svoje, pa što nebi cure bile svoje

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj mamaShe prvotno napisa
    Meni je ovo skoro pa smiješno, ali ipak, zašto baš cicice, zašto ne uho, recimo ili nosonja ili kosa...
    Kad ju uhvati, onda ih dira, pritiska i tako to, i zaboravi na stvarnost. Ko da ju hipnotizira taj osjećaj.
    Mozda zato jer je veci gust, ipak su osjetljivije na dodir nego li uho ili nos. Ja se ne bih uzrujavala oko toga, pusti dijete da gusta, sta ces je sprjecavati.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pustite djecu da natežu što hoće; Neva isto nateže kokicu, čupa je, štoviše.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Baš tako, čupa ju...meni je to frka jedino da se ne ozlijedi (sad, kad sam skužila da nema nikakvog crvenjenja ili znakova da ima promjena na sluznici ili koži), osim, naravno, nakon njezinog natezanja, čupanja, navlačenja
    Znači tako, da mi svoje cure lijepo ostavimo na miru da guštaju!!! Ok

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mejra bi non stop bila gologuza. Neki dan lezi ispred TV-a, rukica 'dole'. Pitam ju sta radi veli mi 'nista, samo malo masiram'

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Mejra's mommy prvotno napisa
    Mejra bi non stop bila gologuza. Neki dan lezi ispred TV-a, rukica 'dole'. Pitam ju sta radi veli mi 'nista, samo malo masiram'

Pustite ih, moraju malo istraživati.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mejra's mommy prvotno napisa
    Legenda je!!! :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •