Ne bih htjela sirit paniku jer panike zaista nema medjutim htjela bih podijeliti s vama informacije koje sam jutros dobila od nase pedice, nekako mi se cini da tako trebam napraviti pa vi same odlucite hocete li ignorirati poruku ili je uzeti u obzir.
Naime, mucilo me sto sam L okupala prekjucer na Bacvicama; bilo je 8 sati ujutro, vec je bilo dosta ljudi i otisla sam s njom u duboko. Nekako se nisam mogla opustiti i izisli smo vani, otisle smo pod (hladni :/ ) tus (L se nije bunila) i isle smo kuci. Ja sam citavo vrijeme bila nemirna i brinula sto sam je onako malu okupala na Bacvicama. Podlegla sam svom komodu, tu sam se rodila, tu zivim kad sam u ST i nekako mi je bilo logicno da se L tu kupa. Ali, pedica je rekla ne! Ne na Bacvice u lipnju, srpnju i kolovozu, a pogootovo ne u plicak sa malim djetetom. Ja od muke nisam ni mogla pitat sto se sve moze dogodit, i onako mi je vec bilo zlo. Jos sam je pitala sto cu sad s L, a ona je rekla da najvjerojatnije nista nece biti i da se ima sto dogoditi, da bi se desilo u 48 sati. Ja sad sva strepim povrh nje. Da skratim ovu sagu, preporucila je splitske plaze sa kurentom ala Kasune, Kastelet, Trstenik, Znjan ili cak Kavale na Zelji (koji je eto opet toliko blizu Bacvica), znaci sve one plaze gdje ima dubine i strujanja. Bacvice i Firule ne u ljetnom periodu zbog pijeska, plicaka i velike koncentracije ljudi.
Sta se vama cini od ove preporuke?