flower prvotno napisa
plačem od smijeha
flower prvotno napisa
plačem od smijeha
-Sanja- prvotno napisa
Moja Korina (3 god) luda je za Janicom i Ivicom, pa tako cijela obitelj Kostelić Živi s nama i aktivno sudjeluje u našim životima. Pa nam tako mama Marica kuha ručak, tata Ante je u dućanu,... ja moram stalno paziti da slučajno ne sjednem na Janicu i ne smijem zaboraviti nahraniti Ivicu i sl. A svugdje su već Kostelići s nama bili i svašta s nama prošli... Uglavnom uz Kosteliće nam nikad nije dosadno!![]()
![]()
![]()
dajte cure, milosti malo...umiremtepi prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne stignem sad pisati, samo da si zabilježim temu...
Moja ima stvarne prijateljice s kojima se igra iako nisu prisutne. A i Piko, pas iz crtića je stalno tu negdje, samo nije dečko, već cura.![]()
I jako želi naše pse odvesti na proljetnu farmu kod Traktora Toma.
Ima li frških iskustava sa zamišljenim prijateljima?
Moj malac ima "bombu" (prije je zvao "pompa") a to je silueta crne boje i sa bijelim očima i koja nema usta. Ona je nevaljala i nje se jako boji. Kad legnemo spavati on je spominje da je se boji, ali ne spominje zašto. U glavnom, nalazi se u sjenci. Pretpostavljam da tako ispoljava strah od mraka.
A ima i spooky momenata tipa: "Neko kuca..." (a ne kuca i ne da se razuvjeriti)
Moja je velika imala prijatelja po imenu Bobo koji je uvijek dolazio u pratnji Špeka i Kečapa, ali s njima dvojicom nije baš bila bliska.
Bobo je bio njen alter ego: crtao je po zidu, prolijevao vodu po podu, piškio u gaće...jadnik je bio za sve kriv.
Mi smo imali Ivana koji je isto bio za sve kriv, nikako zhabac jel. Pojavio se u periodu kad je zhabac trebao krenuti u vrtic al su nam rekli da treba cekat mjesec dana jer nije navrsio 3 godinetih mjesec dana pojavio se Ivan, zhabac se toliko veselio vrticu i prijateljima u vrticu da kad ih nije dobio kad smo mu rekli onda si je izmislio jednoga. To je bio skroz zabavan mjesec dana. Kad je krenuo u vrtic i dobio prave zive prijatelje, Ivan je nestao.
Sjecam se jednom da zhabac nije htio ic na wc ili obrisat guzu, nesto je bilo, sjecam se da sam ga nagovarala i molila, a on nista, onda sam se obratila Ivanu ilitiga zraku pored zhapca i rekla: Ivane, mozes li molim te zhapcu reci da ode piskit/brisat guzu, i zhabac je trenutno poslusao![]()