I mi smo krenuli u sredu. Prvi dan smo bili 2h zajedno (cak je i tata bio prvih pola sata) a juce su ostali sami na 2h. M je vise plakao dok se B tu i tamo igrao za stolom i tek pomalo zaplakao. M je bio bas uplakan kad smo dosli po njih a B je poceo da place tek kad je mene video. Vikali su "KUCI! KUCI!" i smirili se cim smo obuli patike.

Danas smo trebali da idemo ali smo okasnili i nastavak sledi u ponedeljak. Iskreno, jutros mi je bilo teze nego juce jer sam znala kakve cu ih zateci. Juce sam se glupavo nadala da mozda nece plakati.

Srce me boli kad neko samo pomene jasle. Dan mi je ruzan, zeludac mi reaguje na stres a mogu samo da zamislim kako je njima jer ih mama "napusta" i odlazi na neki tamo posao (dobro, jos uvek ne idem na posao ali pricamo tako kad se dogovaramo oko vrtica). Briga ih i za cokoladu koju ce mama "zaraditi" i za sve

Kod nas sredjuju vrtic pa su trenutno spojene dve grupice i ima ih 20-tak na 4 tete. Razgovarala sam sa nasom tetom i ona je predlozila da, dokle god se grupice ne odvoje (do kraja naredne nedelje), dolazimo samo na po par sati. Ipak, puno je to dece i ogromna je verovatnoca da u svakom trenutku bar dvoje dece place sto povlaci za sobom verovatnocu da ce svojim placem rastuziti i podsetiti na mamu jos neko. Iznad svega, sem menjanja pelena i brizanja nosica ne mogu da zapocnu nikakvu igru sa tolikim brojem dece

ne znam...umrecu dok se ne naviknemo na cinjenicu da mi decu sasvim dobro paze neke tamo tete