Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: CIN I i HPV

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

annie, bio je hpv, radi njega su i palili ranicu tj. ledili. Stalno se kontrolira jer, naravno mora i sada su joj se pojavile bradavice.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj M&T prvotno napisa
    Može li se raditi Papa-test za vrijeme trudnoće???'kako ja moram raditi Papa-test svako tri mjeseca interesira me da li smije raditi u kasnijoj fazi trudnoće
    Moze; sjecam se da je meni redovni pregled padao nekih 3 mjeseca pred porod i normalno smo ga obavili.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

sto povece citat ponejasno mi stanuva....poludecu...........i jas imam cin1,i ranicka na grloto na matkata,i ne znam sto da pravam primam vaginalni stom ce zavrsam ce mi dojt minstruacija ,do narednoto ispituvanje neznam kako ce izdrzam,go prasav maticniot za dopolnitelno ispituvanje toj veli nema potreba zasega samo ce e pratime sostojbata ,a mene ne mi e jasno dali toa sto imam ranicka na grloto na matkata e hpv,ili e samo taka od cin1 ili neznam sto ama veruvajte poludev i samo si placam .i kako se ispituva kaj mazot?ve molam kazetemi mislejne......vi blagodaram

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Ines prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam imala cin2 cijelu trudnocu+ hpv visokog rizika.

znaci- morala bi na tipizaciju hpv-a da se vidi koji je tip.

kolposkopiju su ti cure opisale- nista strasno.
    biopsija ti je isto opisana- malo zaboli, al nije isto tak strasno.

meni je cin narastao na 3 prema cis-u pa sam morala na konizaciju- to sam isla lani u 10-11-om mjesecu.
    evo-sad sam opet trudna, pod pojacanim nadzorom,al to je zato sto mi je i prva trudnoca bila rizicna ( ne zbog cina nego druge stvari), a i zbog operacije.

sve u svemu- probaj obaviti sve ove pretrage koje ce ti biti potrebne i nadam se da ces brzo sve rijesiti!
    za bebeto ne e stetno so cin i hpv ne e prenoslivo,jas imam cin i ranicka na grloto na matkata nesto kako bradavicki,i se plasam da pokusam da zabremenam,mada i toa tesko odi so zabremenuvajneto....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

cijelu trudnoću sam imala cin 3+hpv...pratila ju privatno i u petrovoj...trudnoća i porod prošli ok...10 mjeseci nakon poroda napravila konizaciju..ništa strašno....za sada sve super uz redovite kontrole

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo da stavim par linkova na jednu novu stranicu, sigurno će zanimati cure koje nalete na ovu temu; vezano za HPV i trudnoću: http://anilas.net/index.php?p=2_5_HP...0Trudno%C4%87a i za trudnoću nakon konizacije: http://anilas.net/index.php?p=4_2_TR...N%20KONIZACIJE

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Bok ljudi,
    zanima me da li je moguće dobiti drugačiji tip hpv od partnera? Decko ima 58, a ja imam 16. Hvalaaa

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •