Results 1 to 44 of 44

Thread: dobar ginekolog i endokrinolog u splitu

Default dobar ginekolog i endokrinolog u splitu

znam da je ova tema prožvakana,
    ali ipak molim da ako neko zna ginekologa koji dobro rješava probleme s hormonima ili dobrog endokrinologa u splitu da mi javi informaciju. bilo bi dobro da je u bolnici ali može i privatnik.
    naime pokušavam ostat trudna ali hormoni su mi poremećni dok moja ginekologica smattra da ne bi ništa tribala pit ako želim bebu, samo mi nije jasno kojim načinom ću ostat trudna s takvim hormonima.
    svima koji odgovore puno hvala

Angie333

Marijana,
    svakako bih ti preporučila Dr. Poljaka - Poliklinika CITO. On je vrhunski ginekolog i endokrinolog. Uz to, koliko sam čula ima i svoj laboratorij za umjetnu oplodnju, što znači da je stvarno stručnjak za postizanje trudnoće na prirodni ili na "umjetni" način.
    Nadam se da nije kasno za odgovor.

Default Re: dobar ginekolog i endokrinolog u splitu

Da Doc. Poljak ti je super, ali sam isto čula da ˝zbrzi˝ pregled valjda zbog previše pacijentica....
    A redimo za DR. Mimicu sam čula masu pozitivnih stvari i da je prisutan uglavnom svojim pacijenticama na porodu. Kod njega možeš u bolnicu na pregled (međutim tu nema mjesta :/ bar kad sam ja tražila) ili privatno gdje su isto žene na popisu na čekanju. Ali eto ja sam bila došla kao trudnica privatno i rekla mi je njegova sestra da nema mjesta ali da će me probati ubaciti. Međutim nisam više mogla čekati i otišla sam u drugoga, a taj isti dan kad sam obavila prvi pregled kod tog drugog javlja mi sestra od Mimice poslip. da će me doktor primiti
    Nisam onda htjela promjenu, ali eto čisto da znaš da je moguće upasti kod Mimice.

Sretno

Angie333

Slažem se s Astralis, Dr. Mimica također zaslužuje sve pohvale.

Astralis, kad smo već kod ovoga, da li znaš kod kojeg socijalnog ginekologa u Splitu ima mjesta za upis? Naime, ja sam zvala sve redom i svi su me odbili kao da su puni i da nemaju mjesta, tako da ja sve radim privatno, ali trebat će mi još uputnica do kraja..
    Hvala na pomoći!!

dr Mimica više nije u bolnici

Quote Originally Posted by ina66
    vidiš to nisam znala ...

Astralis, kad smo već kod ovoga, da li znaš kod kojeg socijalnog ginekologa u Splitu ima mjesta za upis? Naime, ja sam zvala sve redom i svi su me odbili kao da su puni i da nemaju mjesta, tako da ja sve radim privatno, ali trebat će mi još uputnica do kraja..
    Hvala na pomoći!!

Ja sam ti isto išla privatno, kod doc. Prapotnik , jer kod nikog nije bilo mjesta, i isto sam upala samo uz plaćanje. Nisam nešto oduševljena ali samo neka sve prođe u redu pa ćemo lako mijenjati kasnije Ako trebam kakvu uputnicu za urin ili slično onda odem kod svog doktora opće prakse. A kasnije sam vidila da tamo kraj Hotela President, u domu zdravlja primaju pacijente A šta ću sad, izguraćemo do kraja kod ove doc.

PozdraV

hvala svima na odgovorima i savjetima
    šta se tiče socijalnog ginekologa rekli su mi da u dr.majića u omiškoj ima mista pa ću se zaletit ovih dana vidit.
    a i ja sam čula da mimica nije više u bolnici, pa di radi prvatno. netko mi je rekao u gynenovi.
    ina je li znaš je li prima pacijentice sad kad je samo privatno

Privatno ti je isto kod njega sreća dobiti mjesto, ali kažem ti probaj nemaš šta izgubiti. Reci onoj sestri u čemu ti je shema pa neka vidi. I da otiđi osobno, ne na tel. mislim da tako imaš više šanse

Sretno

Angie333

Marijana,
    Dr. Majić više ne prima, ne zam zašto svi okolo govore da on prima pacijentice.. i meni su tako rekli, a ovi mi se u njegovoj ordinaciji samo nasmijali.

Astralis, hvala na informacijama. Da li znaš ime doktora u tom domu zdravlja kraj President-a (pitam se gdje bi to moglo biti???)

zrinka's Avatar

u kavanjinovoj, preko puta klare pa malo prema presidentu...
    tamo znam jefnu, ne bi je bas preporucila za preglede :/

Angie333

U Kavanjinovoj je Dr. Senka Talajić, čula sam.

Zrinka, da li ti znaš još nekog ginekologa koji upisuje pacijentice, imam osjećaj da si ti u toku sa svim.

luce2006's Avatar

nemojte u kavanjinovu, odnosno dom zdravlja!
    i mene zanima je li ima netko da upisuje pacijente

i jos me zanima nesto, sada su upisi krajem 11/pocetkom 12, ne znam tocno, ono kad se inace u godini odabiru socijalni lijecnici. jesu li te tada obavezni primit ako im dodes ili ne?

zrinka's Avatar

Quote Originally Posted by Angie333
    U Kavanjinovoj je Dr. Senka Talajić, čula sam.

Zrinka, da li ti znaš još nekog ginekologa koji upisuje pacijentice, imam osjećaj da si ti u toku sa svim.
    mislim da ima jedna, u brodogradilistu, da prima pacijente, jel to ono dom zdravlja brodosplit ...

idem se raspitati tko jos prima...

mislim na u starom rodilistu ima mjesta...

luce2006's Avatar

Quote Originally Posted by zrinka
    mislim da ima jedna, u brodogradilistu, da prima pacijente, jel to ono dom zdravlja brodosplit ...
    ako je to dr. jukic, nema mista, ja san pitala nekidan

mislim na u starom rodilistu ima mjesta...
    tko je u tamo?

zrinka's Avatar

cure, evo popis ginekoloskih ambulanti

http://www.totaldalmacija.com/tvrtke...categoryid=945

pa na tel, tko ide preko HZZO i kod koga ima mjesta

i javite rezultate ako nekom bude trebalo

Angie333

Hvala Zrinka!

Luce, zvala ja tu kod brodogradilišta i također nema mjesta.

Sa ovog Zrinkinog popisa ima i dosta privatnika, ali bome sada zovem sve po redu. Javim se sa rezultatima.

angie
    jesi li saznala šta?

angie jesi živa??

e taman danas u slobodnoj oglas da u poliklinici dr.obad primaju predbilježbe preko hzzo.
    je li uopće netko zna koji ginekolog radi u njih...

Dr. Obad http://www.obad.hr/nam.html
    radi tamo cila familija, nemam iskustva s njima.

Angie333

Marijana i ostale cure,
    sorry na mojem izbivanju s foruma neko vrijeme... čini mi se da ću uz ovaj svoj posao ravno iz ureda u rodilište.. bar mi je blizu

Baš sam htjela javiti da Dr. Baldo Obad upisuje pacijentice, ali vi to već znate. Ne radi u poliklinici u Poljičkoj već u Mostarskoj 19 (tamo je radila Dr. Ana Tonković, ali je navodno otišla u mirovinu) i on je preuzeo. To vam je sigurno i mislim jedino mjesto gdje se trenutno u Splitu možete upisati. Ja sam bila i upisala se, napokon sam i to riješila!!!

Sretno!
    Ana

Vodenjak's Avatar

Dr. Baldo Obad je fenomenalan. Stažirao je prošle godine kad sam ja išla na prvi porod i bio je uz mene i mog muža cijelu noć. Svaka pohvala za toplu riječ i suosjećanje koje nam je ukazao u najtežim trenutcima..

da li još ko ima iskustva s dr.baldo obad?

u kavanjinovoj, preko puta klare pa malo prema presidentu...
    tamo znam jefnu, ne bi je bas preporucila za preglede :/

Dobar dan!
    Evo bas citam sta ima nova i naletim na ovaj post!
    Dakle doticna Dr. anchie76 editirala neprimjeren rijecnik
    Nazad 3 godine poslje poroda sam otisla kod nje radi formalnih stvari tipa uputnica i sl.
    To je proslo nakon duzeg cekanja ok, ali sta je usljedilo kasnije,...
    I dodjem ja tako u bolnicu i napravim ja sve potrebno za biopsiju i kolposkopiju( cin na papi je bio3) i teta na salteru u bolnici kaze da ce nalazi biti gotovi za tjedan dana i da se javim svojoj formalnoj ginekologici, odnosno dr. Talajic.
    Prodje sedam dana i ja se javim u ordinaciju i trazim nalaze, javi se sestra i kaze da jos nista nije stiglo. I tako ja nastavim zvati svaki drugi dan i odgovor uvijek isti. Nakon mog neuspjesnog dolaska do informacija o mojim nalazima i nakon 2 tjedna aktivnog zvanja ta ista sestra se izdere na mene preko telefona: "GOSPOĐO DA NESTO NE VALJA S VAMA MI BI VAS SIGURNO NAZVALI!"
    I tako se ja malo opustim i zatrudnim nakon mjesec i po ponovo, nazovem moju ginekologicu(privatnu) i one me pita za nalaze kolposkopije i ja ispricam sta se desavalo kronoloski!
    Moja gin.priv. ode do patologije pronadje nalaze i nazove me na tel: DODJI HITNO!!!
    Naravno plod sam trebala uklonit jer mi je sljedila konizacija radi tumora na grlicu maternice!
    I sta je vise potrebno reci za tu doktoricu i sestru!!!
    Mislim da je ovo dovoljno da se nekome preispita nacin rada!!!
    A sto se tice ginekologa obavezno se cure javite u polikliniku CITO!!!
    Pozdrav!

anchie76 editirala neprimjeren rijecnik na par mjesta u postu

po meni je dr poljak vrhunski dr, i imam povjerenja u njega, ali kako te šuikne s pregleda to je strašno!
    kod njega sam vodila trudnoću i nikad anisam ostala dulje od 10 min u ordinaciji sa svlačenjem i oblačenjem skupa!
    a i same znate koliko trudnica koja je trudna prvi put ima pitanja i dilema!
    jednostavno te odperja!
    ne bi više kod njega ako mi je trudnoća uredna!

mikonja's Avatar

mene nikad nije otperjao a na sva moja pitanja j odgovorio....iako još nisam trudnica....(valjda ću bit uskoro)

tiha

super mi je on i dr.Aracic sad skupa rade

Loryblue's Avatar

dr. aračić je predivna.
    meni je dr. mimica vodio neplodnost i trudnoću i za njega mogu slobodno kazat sve riječi pohvale. šteta šta nije više u bolnici.
    malo nisam u toku, pa me zanima zna li netko di sad radi?

a sam upisana kod juričke na mejama i bila kod nje jedan jedini put i nikad više. prije bi išla kod veterinara nego kod nje. ima ruku ko najgori mesar.

Dobro je da ste upisani u Juricke, a pregled obavljate u Aracicke!
    Ja sam isto kod dr. Aracic! Zena je zakon!!! :D Izmedju ostalog dr.Juric i ona su prije tako da je lakse kad su uputnice i sl u pitanju!!!
    Dr. Aracic mi je vodila prvu trudnocu, a nakon toga sam imala konizaciju i danas mi opet vodi drugu trudnocu! Ja sam prezadovoljna s njom i toplo je preporucujem svima!!!

evo da se i ja priključim,
    od srca prepuručam dr.pejković u solinu. otkad sam u nje preporodila sam se, napravila mi je više stvari u dva miseca nego petrovićka u 2 godine.
    šta se tiče upisa u socijalnog još imate mjesta u dr.obad balde na br. 370879, ordinacija mu je u poliklinici dr.obad u poljičkoj,
    požurite dok ima mjesta

Doktor Mimica radi privatno. Istarska 21 tel.021/346146

DINAA

Default MIMICA

JA NISAM TRUDNA ALI BILA SAM U MIMICE PRIVATNO I ČOVJEK JE FENOMENALAN. NIJE UOPĆE BILO PROBLEMA OKO NARUČIVANJA. INAČE SAM U DR. MAJIĆA KOJI PO MENI JE JEDAN JAKO LOŠ GINEKOLOG A SESTRA MU JE KRIMINALNO NELJUBAZNA, NEMOJTE TAMO NIKAKO. BILA SAM PRIJE NEKOLIKO DANA NA CT HIPOFIZE ZBOG PROBLEMA S HORMONIMA I BILO JE UŽASNO. 4 INEKCIJE U RAZMAKU OD 1 MIN. NIŠTA UGLAVNOM MIMICA JE SUPER I JE U GINENOVI. INTERIJER JE SUPER I SVI SU TAKO LJUBAZNI . PREGLED JE 200 KN. KAD ZBROJIM SVE JEFTINO. PUSA I ČESTITKE SVIM BUDUĆIM MAMAMA

tiha

Quote Originally Posted by ina66
    je opet dezura tri puta misecno on i dr Aracic

da se pridruzim.I ja sam se nedavno upisala akod dr. Obada,kazu da je skroz ok.

Vodenjak's Avatar

Quote Originally Posted by aleksandra
    Baldo Obad ili neki drugi doktor u njihovoj poliklinici? On je super, samo su digli cijene u odnosu na prošlu godinu

Quote Originally Posted by Vodenjak
    Baldo Obad ili neki drugi doktor u njihovoj poliklinici? On je super, samo su digli cijene u odnosu na prošlu godinu
    Baldo Obad.
    Nije mi jasno to s dizanjem cijena. On radi preko HZZO-a, ali u svojoj poliklinici.

Vodenjak's Avatar

Quote Originally Posted by bibai
    Quote Originally Posted by Vodenjak
    Baldo Obad.
    Nije mi jasno to s dizanjem cijena. On radi preko HZZO-a, ali u svojoj poliklinici.
    Sorry, ostala sam nedorečena. Poliklinika je podigla cijene. Ja sam išla drugom ginekologu u njihovoj poliklinici, privatno. Baldo je bio stažist u rodilištu kad sam ja prvi put rađala, pa ga znam odatle.

DINAA

Default DR.OBAD

TAMAN SAM SE UPISALA U DR. OBADA. ON ĆE SADA POČET RADIT PREKO HZZO. MED. SESTRA JE PRVA LIGA. KAŽE VIDJET ĆETE DA JE OVO JEDNA PAMETNA KLINIKA. TAKO JE LIJEPO UREĐENO, SAVRŠENO, BAŠ SAM ZADOVOLJNA, NAPOKON PAMETAN GINEKOLOG.

Hvala vam, svima koji su me komentarima o dotičnoj doktorici u Kavanjinovoj razuvjerili da nije u meni problem.
    Već godinu i pol dana "pokušavamo" riješit jedan te isti problem, ali svaki put korak naprijed, korak nazad. Upala, pa opet upala, pa opet upala... Definitivno sam odlučila otić ili u Poljaka ili u Mimice, kod koga prije stignem na red.

dižem topic iz prašine, samo zato da ostavim svoje negativno iskustvo s dotičnom dr iz Kavanjinove.
    bila mi je dr prije trudnoće (kad sam zatrudnila nisam je više nikad ni posjetila, jer mi je trudnoću vodio privatno dr Čečuk i o njemu sve najbolje - inače, kod njega već cijelo desetljeće dolazim kad je nešto ozbiljnije).
    a ova iz Kavanjinove - KATASTROFA!

sjećam se da sam prvo čekala ohoho vremena (bila naručena u podne, a na red došla oko 2 sata) sestra me pozvala da se skinem i da pričekam da neka pacjentica izađe iz ordinacije. U međuvremenu dolazi neka prija od doktorice i nakon što je pacjentica izašla, naravno, prija ulazi
    A ja i dalje gola čekam ondje!!!!! (iza onog zastora pred vratima ordinacije)
    45 minuta sam čekala!!!! (sad se divim sebi odakle mi strpljenja)
    I još čujem kako one dvije kokodaču u ordinaciji, smijulje se

Inače, imam mnogo razumjevanja i strpljenja...al u momentu sam samo PUUUUKLAAA!!!!

Obukla sam se i stala derat, čuli su me svi na hodniku!!!
    Kad je sestra vidila koja je ura (a i doktorica je valjda čula da se nešto dešava) došla me zvat i pitala želim li još uvijek ući kod dokice!!
    Kad me to pitala, još sam više pukla!
    Rekla sam im nek se srame - naručena čekam 2 sata i još 45 minuta GOLA pred ordinacijom!

Naravno, pokupila sam karton i nikad više u te nazovi doktorice T. iz Kavanjinove

trinity's Avatar

jos jedna sa slicnim neugodnim iskustvom kod dr. Talajic, s tim sto sam tuka ipak obavila pregled, popila jezikovu juhu od otrovnice koja mi je sondom rovarila po prepunjenom mjehuru nakon 2 sata cekanja i prolazenja vruce-hladnog osjećaja, cekanja k'o tuka gola iza zastora...dalje necu ni govoriti...
    bio je to moj 4. pregled kod doticne doktorice, 2. u razmaku od 2 dana na pocetku prve trudnoce i odonda me vise u zivotu nije vidila, ja njen zastrašujući bolesno-anoreksicni lik ipak jesam par puta u prolazu

linolina's Avatar

Ja imam osjećaj da je dotična doktorica čitala ovaj topic i napala mene na pregledu (jer sam otišla privatno).
    Draga doktorice, ako ovo čitate, znajte da mi nisam mimoza, da ne tražim da mi dijagnoze iznesete pažljivo, da mi se smješkate i sl. ali priznajte barem da nije normalno čekati mjesec dana s jakim bolovima da se dođe na red...i da je to što sam otišla u privatnika najnormalnija stvar koju sam napravila-i da, šutjela sam kao zalivena na vašu dernjavu i napadaje histerije jer sam sve argumente i dokaze držala u ruci (nalazi), a vi ih niste htjeli vidjeti i gadili ste sve privatnike i nas koji idemo k njima...da sam se malo opustila i spustila na vašu razinu-mislim da bi netko letio kroz prozor...jadno od vas je što ste iskoristili takav moj karakter (koji vam je poznat) da se istresete, bez ikakvih argumenata, na mene...a imala sam toliko pouzdanja u vašu stručnost (čak i izravan pristup)...sad sam se uvjerila da se ne možete kontrolirati i nema šanse da vam ikada više povjerim svoje zdravlje...

linolina's Avatar

...i što je najgore: da baš to utječe na vaše odluke o liječenju, što je nedopustivo...

Vidim da je puno nas imalo neugodna iskustva s nekim doktorima. Ja sam plačući išla od doktorice Branica koja mi je mrtva hlada, dok je sondom rovala po mojoj utrobi rekla da trudnoća nije uredna i da ću na kiretažu (bez ikakvog uvoda). I da moja bebica nije bebica već gestacijska vrećica. I nakon toga mi je napravila trudničku knjižicu. Pa zar ženi koja ide na kiretažu treba trudnička knjižica? GGGRRRRRR... Je na koncu sam išla na kiretažu, tu je bila u pravu, ali mislim da ima i drugih načina na koji se može pacijentici reći loša dijagnoza. S druge strane, dr. Sašenko Čečuk je bio više nego pažljiv, strpljiv, nije mu teško objasnit ni pet puta istu stvar, reći riječ ohrabrenja, utješit...

vilazvončica

Quote Originally Posted by Angie333
    Slažem se s Astralis, Dr. Mimica također zaslužuje sve pohvale.

Hvala na pomoći!!

Samo se nemoj upisivat u ginekologa Balda Obada u poliklinici Obad. Kod njega je sve preko HZZO-a, je, samo šta dok ne rečeš čarobnu riječ "platit ću, ako treba", ni HPV visokog rizika na koji sad svi skreću pozornost nije mu dovoljan da ponovi pretragu, ako nije prošlo dovoljno vremena ili ako PAPA test ništa nije pokaza. A iz PAPA testa se nije dalo ništa ni naslutit kad smo slučajno brisom saznali da imam HPV.
    Kad sam prvi put izgovorila riječ "platit ću", mislila sam da treba platit državi, tj.Higijenskom institutu kad se radi test više od jednom u godinu dana (jer mi je tako on ispriča). Kad ono, na moje veliko iznenađenje, njegova medicinska sestra me na izlazu pita: "A di ćeš ti?" Ja: "Pa na higijenski, pa doma." A ona: "A 100 kn?" Ostanem u čudu, ali dam 100 kn, još uvik naivno misleći, da ću toliko trebat platit i na Higijenskom. Ali, zamislite, na Higijenskom kažu da je na uputnicama šifra za oslobođenje od plaćanja. Tek tada shvatim da država nije izdala nikakvu zabranu na vađenje brisa za HPV više od jednom u godini. Šokirana, idem putem i mislim "Nisan niti uspila ponudit mito. Sam ga je i predložia i uzea."
    Vrag mi nije da mira, jer san se osjećala izigranom, prevarenom, opljačkanom, pa nazovem sutra dan njegovu medicinsku sestru i upitam je kako mogu dobit račun, a ona mi kaže, citiram: "NEMA U NAS RAČUNA, NEMA RAČUNA!"