Ko da sam ja pisala...ima tri mjeseca i sedam kila,preko dana spava isključivo na meni. Probudi se isti tren kad ga spustim na krevet..a spuštala sam ga i odma nakon što bi zaspao i nakon kaj zaspi ful čvrsto..ne pali. U kinderbetu je spavao (bolje rečeno ne) jednu noć. Neče u kolica,ni u nutra niti vani. Izdrži koju minutu vani i to se điramo blizu kuće jer kad zaurla,gotovo.
Neče u maramu,neće u nosiljku..pokušao i mm,nula bodova.
S tim da ga moram uspavati nakon cca sat vremena budnosti jer sve više, ga sve duže i teže uspavam. Znači,na rukama,nošenje,ljuljanje,pjevanje. Nekad treba pet min.,nekad pola sata. I poslije ni mrdac.
Na večer,za prvi noćni san,uspavam ga na isti način samo što tad ostane spavati nakon kaj ga spustim na krevet. Neznam kak tad uspije al kuc kuc. Tak ostane do cca šest sati.
I noću nam je veselo...svakih sat vremena si pocica i nastavi. Ne otvara oči. Samo kaj spava užasno nemirno,pogotovo zadnjih dana...baca se po krevetu,glavica lijevo,desno sto na sat,nogice gore dolje..maše rukama i lupa se po glavi da čudo jedno. Svako jutro nova ogrebotina. Do sad je palilo da ga primem za ruku,zagrlim,duda,prikeljim mu se...ali više ništ. Ponekad fen. Ali uha nam otpadnu više od tog fena.
Ja iscrpljena totalno. Nema kaj me ne boli,najviše leđa peku...ovakav ritam mi je baš taman sjel nakon strogog mirovanja u trudnoči
Uglavnom...vama koje ste svoje bebače uspavljivale isključivo rukama,su ikad počele zaspivati same ili ga tak budem ljuljala do vojske. Vele da ju budu opet uveli..
Jesam ga naučila?![]()