-
Jastučić zahlađenje ili grijanje dojke s rupom za bradavicu
Sve je rečeno u naslovu.
Vidjela sam u dućanu pa me zanima ima li tko iskustva s tim jastučićima (ne služe za skupljanje mlijeka), nego kako piše na deklaraciji za smirivanje dojki kad krene naopako (ovo je moja reinterpretacija
)
-
Ja kupila te gel jastučiće za grudi (engl. Breast gel cushion od NUK-a, operatori brišite ime proizvođača ako nije dopušteno) koji služe za stavljanje na mliječne i limfne čvorove u grudima.
Mislim si, zatrebaju li, a ne mognem ih naći bit će mi frka, ovako, zlu ne trebalo
-
zvuce mi dobro kad navali mlijeko pa treba stavljati tople obloge.
cijena? gdje si ih kupila?
-
Cijena 92 kn. U Milleru na Trgu (prizemlje, na policama gdje stoje bebi stvari, blazinice za grudi, krajnja desna polica, kraj stupa, desno, na najdonjoj polici
, nema šanse da ne nađeš). Inače, jastučići se mogu zagrijati u toploj vodi ili ohladiti u frižideru, ovisi o potrebama.
-
Osoblje foruma
ajde procitaj sto je to u njima sto smiruje mlijecne kanalice, bas me zanima sto je nuk novo izmislio?
-
mozda nema nista u njima nego se mogu zagrijati i sluziti kao topli oblog i ohladiti i sluziti kao hladni oblog....
tad je to prakticno, ako fino kao takvi prijanjaju uz dojku
ali nisam ih vidjela pa ne znam
-
Jesu li stvarno potrebne te rupe za bradavice? Ako nisu, u Dm-u ima za kupiti tople/hladne komprese, koje se zagriju u mikrovalnoj ili vrućoj vodi, ili ohlade u frižideru, a mogu poslužiti za istu svrhu. Koštaju cca 18 kn.
-
Da, mislim da je samo zamišljeno kao oblog (nisam čitala)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma