Sinoć jeFilip spavao od 23h do 05h, imali smo pampers, zanima me možemo li i u platnenim bez prematanja tako dugo.
Sinoć jeFilip spavao od 23h do 05h, imali smo pampers, zanima me možemo li i u platnenim bez prematanja tako dugo.
Moja beba spava od 22 do 7 bez presvlačenja
Koje pelene mu staviš (AIO ili obične s više uložaka)?Sandra BV prvotno napisa
Ja sam već negdje napisala da je moj K. u početku znao biti od 19.30 do 9.30 u jednoj peleni s uloškom, nisam presvlačila dok se god bebica nije sama razbudila
ni ja ne presvlačim Anju dok se ne probudi, od 21h pa do 7, pola 8 je u jednoj peleni (ili Hildinoj ili Coccinoj)
Niti ja svoje klince ne presvlačim,ali uvijek gledam da im preko noći ipak stavim neku pocket pelenu sa stay-dry slojem.Vidjela sam da na nekim stranicama prodaju umetke,jednokratne,kojima je cilj upravo to,a koji usput i služe kao naši papirići.E pa sad,to bi mi dobro došlo budući imam dosta kamarisovih pelena(u kojima imaju osjećaj da su mokri čim se prvi put popiške)
To je ovo:
https://moiras.site5.com/~zannaduc/s...me.php?cat=261
Jeli netko možda naručivao i imaju li efekta?
dajte iskusne cure recite koje pelene preporucujete za noc kod velikih popisanaca. ja sam lijena mama koja je preumorna mijenjati pelene nocua dijete mi pisa li pisa...
hilda mi je rekla za popolini easyfix, sto jos preporucujete?
Ja mu stavljam ili Popolini ili ME AIO,i obje su mi genijalne,a imam VELIKOG popišanca,još mu dodam uložak jedan i ko zmaj.Spava od 20-06!![]()
ME one size dry za noć
meni homemade izdrze cilu noc, evo sinoc smo zaboravili zastitne, a nije nista proslo![]()
Nama je uglavnom ujutro pelena suha ali ove imaju sloj koji guzu drži suhom ako se popiški pa je zato zgodna a bolje upija od pocketica i AIO
sandra, kako si ih narucila? koliko su te dosle? to su one samo u bez boji, zar ne? nisu aio, zar ne?
ima li i popolini neke takve dry? cini mi se da ne, samo easy fix.
na njihovim stranicama http://www.mother-ease.com/.
Cijena je mislim oko 9 dolara. Nisu AIO, trebaju cover ali meni su se takve pokazale najbolje. Za popolini ne znam jer od njih imam samo jedan cover koji sam kupila rabljeni.
pogledala sam, cine mi se tako tanke! stvarno tako dobro upijaju? koristis i dodatni ulozak?
Ja stalno koristim uloške. Meni su najlošije pelene Kamaris,, Najlošije upijaju(meni).
mislim da cu kupiti jednu s uloskom, da isprobam. jesu li ti opalili carinu?
nikada do sada![]()
felix meni su opalili carinu i na MC
Ti vise nista nemoj narucivati s neta! Najbolje da ti netko drugi uzme pa posalje!daphne prvotno napisa
Anita-AZ prvotno napisa
![]()
![]()
![]()