Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Programi Modusa - besplatno

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Programi Modusa - besplatno

MODUS – Centar za djecu, mlade i obitelj, Kneza Mislava 11, Zagreb, s početkom nove školske godine započinje s raznovrsnim programima namijenjenim svim članovima obitelji. Iz ponude izdvajamo programe

«Želim, hoću, mogu drugačije! –
    Trening roditeljske kompetentnosti»

i

«Pinklec – preventivna grupa
    za djecu razvedenih roditelja».

Do kraja 2006. godine je sudjelovanje u oba programa besplatno zahvaljujući osiguranim sredstvima od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Upisi se obavljaju tijekom rujna pozivom na broj telefona 01/4621 554, radnim danom od 9 do 17 sati. Dodatne informacije o Pinklecu i TRK-u, kao i o drugim programima Modusa možete naći na stranici www.dpp.hr.

Veselimo se Vašem dolasku!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

supertruper

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi se prijavili za inicijalni razgovor!
    Jedino mi se cini pocetak u 19 h malo kasno za roditelje sa malom djecom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

šmrc

uvijek samo u Zg

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

podizem :D

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi se prijavili.

prvo me je ročnik stiltao sa cijenom od 1000 kuna, a onda se sjetio da se zabunio i da je besplatno...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jel se moze javit netko tko je prosao trk. kako vam se cini, jel vam bilo korisno, dal se isplati (mislim, bez obzira sto je sad besplatno, treba izdvojit i vrijeme), kakvi su voditelji?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam prosla, bilo je odlicno i korisno
    voditeljice po mom misljenju super
    vec smo pisale o TRK-u tu na forumu, ubaci u pretraznik Modus pa ces naci

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nama iz prve ovogodisnje sihte bas jucer zavrsio program.
    Sve u svemu bilo je dobro - red teorije, red vjezbica, red iskustava roditelja, a uz to jos sve besplatno i cak osigurano cuvanje klinaca u susjednoj prostoriji! :D

Grupa je bila dobra, osmero dusa razlicitog porijekla, broja djece i iskustava (uz mene bila je tu i jos jedna vrlo uvazena forumasica sa muzem i muz jos jedne takodjer uvazene forumasice) , atmosfera vesela i cijeli program mogu svima preporuciti, osobito poklonicima djela J. Juula koji je sudjelovao u izradi programa.

Jedini minus (moj osobni) je bio taj da sam vec prije procitao dvije Juulove knjige te jos neke knjige drugih autora u kojima se slicnim pristupom obradjuje tema odgoja djece tako da mi je teoretski dio vec bio uglavnom deja vu (a neke od tih stvari vec redovno MZ i ja i provodimo u praksi), a i Vedran je bio najstarije dijete od svih u grupi tako da sam i dosta tudjih iskustava vec prozivio na vlastitoj kozi i rijesio svojim snagama i sredstvima - konacni rezultat je bio da ovim programom ja osobno nisam dobio puno novoga. Kao najveci plus smatram to sto me je potaknuo na jos revnosniju primjenu Juulovih principa i sto sam kroz program dobio neke nove ideje o nacinima na koji ih primjenjivati.

Ali, kao sto rekoh, tko sa Juulom jos nije na "ti" nek se sto prije prijavi za slijedeci turnus, zaista vrijedi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •