-
Osoblje foruma
Programi Modusa - besplatno
MODUS – Centar za djecu, mlade i obitelj, Kneza Mislava 11, Zagreb, s početkom nove školske godine započinje s raznovrsnim programima namijenjenim svim članovima obitelji. Iz ponude izdvajamo programe
«Želim, hoću, mogu drugačije! –
Trening roditeljske kompetentnosti»
i
«Pinklec – preventivna grupa
za djecu razvedenih roditelja».
Do kraja 2006. godine je sudjelovanje u oba programa besplatno zahvaljujući osiguranim sredstvima od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.
Upisi se obavljaju tijekom rujna pozivom na broj telefona 01/4621 554, radnim danom od 9 do 17 sati. Dodatne informacije o Pinklecu i TRK-u, kao i o drugim programima Modusa možete naći na stranici www.dpp.hr.
Veselimo se Vašem dolasku!
-
-
Mi se prijavili za inicijalni razgovor!
Jedino mi se cini pocetak u 19 h malo kasno za roditelje sa malom djecom.
-
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
mi se prijavili.
prvo me je ročnik stiltao sa cijenom od 1000 kuna, a onda se sjetio da se zabunio i da je besplatno...
-
jel se moze javit netko tko je prosao trk. kako vam se cini, jel vam bilo korisno, dal se isplati (mislim, bez obzira sto je sad besplatno, treba izdvojit i vrijeme), kakvi su voditelji?
-
-
Nama iz prve ovogodisnje sihte bas jucer zavrsio program.
Sve u svemu bilo je dobro - red teorije, red vjezbica, red iskustava roditelja, a uz to jos sve besplatno i cak osigurano cuvanje klinaca u susjednoj prostoriji! :D
Grupa je bila dobra, osmero dusa razlicitog porijekla, broja djece i iskustava (uz mene bila je tu i jos jedna vrlo uvazena forumasica
sa muzem i muz jos jedne takodjer uvazene forumasice) , atmosfera vesela i cijeli program mogu svima preporuciti, osobito poklonicima djela J. Juula koji je sudjelovao u izradi programa.
Jedini minus (moj osobni) je bio taj da sam vec prije procitao dvije Juulove knjige te jos neke knjige drugih autora u kojima se slicnim pristupom obradjuje tema odgoja djece tako da mi je teoretski dio vec bio uglavnom deja vu (a neke od tih stvari vec redovno MZ i ja i provodimo u praksi), a i Vedran je bio najstarije dijete od svih u grupi tako da sam i dosta tudjih iskustava vec prozivio na vlastitoj kozi i rijesio svojim snagama i sredstvima - konacni rezultat je bio da ovim programom ja osobno nisam dobio puno novoga. Kao najveci plus smatram to sto me je potaknuo na jos revnosniju primjenu Juulovih principa i sto sam kroz program dobio neke nove ideje o nacinima na koji ih primjenjivati.
Ali, kao sto rekoh, tko sa Juulom jos nije na "ti" nek se sto prije prijavi za slijedeci turnus, zaista vrijedi!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma