Može li mi neko reći u kojim dućanima u Grazu je najbolji izbor stolica 15-36. Nije mi baš blizu, idem iz Šibenika, pa ne bih htjela doći gore i ne naći što mi treba. Ako može koja korisna adresa?
Hvala
Može li mi neko reći u kojim dućanima u Grazu je najbolji izbor stolica 15-36. Nije mi baš blizu, idem iz Šibenika, pa ne bih htjela doći gore i ne naći što mi treba. Ako može koja korisna adresa?
Hvala
Mi smo kupili u Toysu, pokraj Shpping centra West - baš su bile na ponudi (i Roemer i MaxiCosi) obje po 90 EU, ali Roemer je bio prodan.
Pogledaj si njihovu stranicu:
http://www.toysrus.at/
http://www.toysrus.at/index.php?mapi...1f3f67dab4d5d7
ne kužim njemački pa pojma nema - ŠTA ovde košta EUR :shock:
Na Toys'R'Us stranicama sad nemaju nikakvih autostolica.
Imaju li u dućanu izbora, da ne potrefim baš kad nemaju to što mi treba. I ima li još koji dućan u Grazui gdje bih mogla pogledati?
Bila mi je kolegica s posla i veli da momentalno nema. Možda zato jer je do 3.9. bila ta akcija za Maxi Cosi i Roemer, pa su sve rasprodali a nove nisu nabavili.
Druga pak frendica me upozorila da na njihovom webu nisu baš sve inf. točne, ali ja do sada nisam ništa primjetila.
15kg na dalje 130 EU, a na ponudi su bile po 90 EU
www.lutz.at
imaš pod filialfinder sve adrese gdje se nalaze i imaš online katalog za skinuti
e da
i ako ideš samo po autosjedalicu provjeri da li ti se isplati
naime ja sam svoju u kiki u zagrebu kupio za iste novce kao i u austriji (iako je u turbo limachu skoro 100 eura skuplja). normalno u austriji bi dobio povrat poreza, ali uz vinjetu, benzin i vrijeme koje bi potrošio ne bi se nikako isplatilo.
Mi smo svoju kupili u BabyCentru u Brežicama (Roemerovu). Koštala je u startu kojih 100 kn manje nego u Zg (Tinitilinić) + MWsT.
Nazoveš ih i možeš rezervirati, naručiti itd sjedalicu...
evo LINKA
svakako treba prvo usporediti cijene
npr. roemer duo plus je u baby centru 312 eura a u kiki u zagrebu 260 eura a u turbo limachu u zagrebu je 340 eura
kad smo mi kupovali nije bilo kike, a i ista sjedalica razlikuje se u cijeni zbog kvalitete navlaka...Ne vjerujem baš da za apsolutno istu sjedalicu (sa istom navlakom) je razlike u cijeni cca 100 eura ?
konkretno kod turbo limacha cijena ne ovisi o navlaci jer im 2499 kuna košta i ona sa trendline i highline navlakom
ovo i mene zanima..mamma san prvotno napisa
kaj se razlikuje cijena istog modela po vrsti navlake?
nisam jos to cula... di si to vidla? pricaj malo o tome.
pogledaj npr baby center online shop
duo plus košta 312 eura, 321 euro ili 355 eura ovisno da li je sjedalica classic line ili highline ili trendline, a ti nazivi obilježavaju vrstu presvlake.
Da..stvar je kao u kvaliteti navlake i od kojeg je materijala napravljena...odi na Roemerove stranice..ista stvar.Nika prvotno napisa
Ne mora biti stvar u kvaliteti. Moze biti i da je odreden dezen "proslogodisnja moda" (isto kak i s cipelama, npr.) pa je cijena niza jer se rjesavaju starih zaliha.
Evo samo da se javim, i pohvalim. Kupili smo malcu sjedalicu Concord Lift Evo, u Toys'R'Us u Grazu, nije bio neki veliki izbor, ali našli smo što smo tražili. Cijena je 114 E, svakako povoljnije nego kod nas, a što je najvažnije, dobro nam je "sjela" u auto i malac je oduševljen jer se sada "veže kao mama i tata".
Hvala svima na savjetima.![]()