-
-
meni isto jednog dana "pukao" film i završila sam s terapijom za mjesec i to je to.
Ginu sam rekla na slijedećoj kontroli
-
Ja sam ih prestala piti prije nekih 5 godina, bez ikakvih konzultacija sa ginekologom, u trenutku kad sam zaključila da ne bi bilo strašno da ostanem trudna (daleko od toga da sam planirala trudnoću). Nisam imala nikakvih smetnji, nego jednostavno nisam htjela unositi lijekove u organizam ako mi više to nije tako važno. Prešli smo na prezervative, i pokazali su se savršeno pouzdani.
U tvom slučaju, ako uopće nećete više koristiti kontracepciju, bilo bi dobro da odmah napraviš Papa test i briseve, da znaš da je tu sve u redu prije eventualne trudnoće.
-
htjela bi samo pozdraviti tvoju odluku...
...nepotrebno je ginekologa o tome obavještavati...jer na kraju ti o tome odlučuješ..,a ne on/a
ako imaš stalnog partnera kojem mozeš vjerovati da ne švrlja okolo i papa ti je bio dobar kod zadnjeg pregleda, ne treba ti novi papa test...
-
Hvala vam cure na podijeljenim iskustvima i drago mi je samaritanko da pozdravljaš moju odluku. Pretpostavljala sam takve odgovore. Ima li itko još nešto dodati, dapače. A ja sutra pijem zadnju!!! :D
Pusica svima!
-
odi na kontrole, briseve i papa test.
Da ti se ne dogodi neka bakterija kad zatrudniš, kao meni (mada ja mislim da mi je to bilo od čestih vaginalnih pregleda tijekom trudnoće, kao sve je za jednokratnu, ali i Amerikanci koji ne rade vaginalne u trudnoći kažu da su nepotrebni i da je veća mogućnost infekcija).
-
nikad pila ali frendica koja je je od svoje 17-te do 27me pila - prestala pa se osula pristevima i dobila policisticne jajnike...
no,nista strasno... otisla ginicu... on joj dao 'proveru' za 'skidanje', jel... ne znam detalje...i sad je sve ok...
cisto da se ne uplasis ako i dodje do nekih reakcija...
nadam se danece a po iskustvima gore -vjerojatno nece...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma