hehehe, Bog te cuo! (samo sto bih ja radije u kucnoj varijantiwhite_musk prvotno napisa
)
hehehe, Bog te cuo! (samo sto bih ja radije u kucnoj varijantiwhite_musk prvotno napisa
)
Iz tvojih ustiju u Božje uši!white_musk prvotno napisa
![]()
pticurino najdraza!mamma san prvotno napisa
![]()
![]()
Svaka casta WM. :D Biti prvi uvijek najteze kada nesto pokusavas promjeniti. Ali sudeci po tvojim postovima, no sikiriki sto bi edo reko! Profesoru 1. i neka sjedne![]()
Sljedeci put eto me kod tebe da se dogovorimo.![]()
a ti wewo znas koja sam ja vjestica, jelda?wewa prvotno napisa
Moja intuicija odavno govori da ce biti prinova uskoro
iskreno, ja se cudim da vec nije![]()
WM, hoces li primati i cure iz drugih kantona![]()
Imam te u vidu za moj sljedeci porod, kad god bio.
zardjala ti intuicijaNjojza prvotno napisa
![]()
draga moja i sama znas da nije nikadwewa prvotno napisa
pa se iskreno nadam da nece biti ovo prvi put![]()
dobila sam 9-ku, moje "cirkusanje" me kostlao jedne ocjene, ali meni je svejedno.![]()
Mama i beba su fantasticno(dojenje ide odlcno)
Ljepotica mala se zove Bahar
![]()
pretpostavljam da bi dobila 10 da si ukljucila drip, nalegla zeni na stomak i nacinila epiziotomiju do anusa.white_musk prvotno napisa
![]()
ovako, od srca cestitam na 9-ci, vrijedi vise nego 5 desetki!
ima dva znacenja:
1) jutarnja rosa
2.)vrsta orjentalne orhideje -ako si mozdavidjela one orhdejeiu dvije boje(narandz.zuta)one se zovu Bahar orhideje
i mene zanimadisciplina prvotno napisa
za sad sam nasla da je ime perzijsko i da znaci ljeto
aaaa hvala! ja tražim neko muško lijepo ime sa lijepim značenjem, za žensko znam kak će aBd bit al mi za sad izgleda ne treba!
p.s. čestitam na ocjeni![]()
meni je jako lijepo ime Bahtijar (sretan covjek) ali MM nije htio ni da cuje....disciplina prvotno napisa
doduse kome god sam spomenula isto je rekao da je grozno ime, a meni bas nije
meni se od muskih imena najvise svidjaju
Isa![]()
šamil
Davud
i Umar
a zenska Emani,Hind i Rejjan (a sad i Bahar)
čestitam na ocjeni (mi ti dajemo desetku).
Kad ćeš diplomirati ?
Bahar me podsjeća na behar (cvijet ili tako nešto jel'da)
svaki dan bar jednom pjevam luki prije spavanja (izmedju ostalihTinnaZ prvotno napisa
) 'snijeg pade na behar, na voce...'
pa i mene zanima sto je behar...
behar je kad u rano proljeće sve procvate, drveće i tak to e za to se kaže probehara
to ja laički ovako malo objasnila![]()
joj muku mučim s imenom i MM
tradicija je da ime dobije po njegovom ocu koji je nažalost preselio a meni baš ime i ne leži, morat ću malo izvidit po HR zakonima jer se mogu dat dva imena tj. da se oba pišu u dokumente pa onda možda i imam velike šanse da bude i Hamza![]()
WM ti si ispunjenje zelja, kad bi svi radili svoj posao s tvojim entuzijazmom bilo bi strasno puno sretnih mama i njihovih beba. Nedaj da te pokolebaju nesavrsene ocijene i hladni doktori, ti imas ljubav i zahvalnost trudnica i neka ti to bude vodilja. Cestitam od![]()
, može imati dva imena npr. Tomislav Marko Ivanković (karikiram).HR zakonima jer se mogu dat dva imena tj. da se oba pišu u dokumente pa onda možda i imam velike šanse da bude i Hamza
bravo, svaka čast!
samo ti to lijepo završi i otvori svoju kuću za porode - cijeli forum će dolaziti kod tebe!
mogla bih ja i na treće ondapotpisujem i još jednom čestitke WM što si bila tako divnaWM ti si ispunjenje zelja, kad bi svi radili svoj posao s tvojim entuzijazmom bilo bi strasno puno sretnih mama i njihovih beba. Nedaj da te pokolebaju nesavrsene ocijene i hladni doktori, ti imas ljubav i zahvalnost trudnica i neka ti to bude vodilja. Cestitam od, kad bi bar svi dok bili takvi... nisu ni moji bili preloši ali nisu bili ni ovako super
A što se tiče imena možeš dva...
bila sam danas na faxu i srela profesora koji me zaustavio i rekao:
"cirkus koji ste napravili izgleda i nije bio tako los.Stalno pitaju za onu cool doktoricu sa maramom,odmah sam znao da ste to vi.
Kako stvari stoje,ginekologija kao specijalizacija, je jedini pravi izbor za vas,pa ako se odlucite,kad zavrsite fax,dobro nam dosli"
Ja:"hvala.Rado cu dolazit i do tad.
Samo sto se tice cirkusa,moram vam reci da sam bila svjesna maneze i glavnih aktera,pa mogu priznati da sam ja bila klaun,jedino sto mi je nedostajalo bile su zivotinje"![]()
Prof(nakon sto em malko cudno pogledao):pa ne znam mozel se to tako rec
Ja:pa vrijedi razmislit ( i krenem pream stud.sluzbi)
prof:zove me...ja se okrenem...a on:"kolegice sta je Roda?" :D
:D
morat cu definitvno stavit Rodin logo na dzep od mantila![]()
A kaj je maneza?
Budeš ti otovrila na BH i HR granici Kuću za porode kad završiš fax. A prije toga buš napravila revoluciju u vašem rodilištu. Već vidim naslov "iza riječkog i varaždinskog rodilišta, rodilište sa najmanjim brojem intervencija je BH rodilište xy, te najboljim ocjenama sa strane zadovoljstva rodilja porodom, na čijem čelu je 50-godišnja White musk"
cool doktorice wm, čestitam od srca i jednako tako od srca ti želim ispunjenje obje tvoje želje - one što se tiče specijalizacije i one što se tiče wewe![]()
maneža je pozornica u cirkusu (valjda sam dobro objasnila,ma nesto kao cirkuska arena)
mamicesanice,prvo sam mu rekla da je Roda ono sto nama fali i da je "popravni"za sve greske proslih generacija, onda smo krenuli od definicije ,ali nismo bas stigli predaleko jer sam ja morala na ispit![]()
pinoccio![]()
dosta smo ti mi revolucionarke, a takve na voli baš svatko.
A kaj je revolucija povratak na nešto mrvicu prirodnije, to je druga stvar.
ako sam ja tebe dobro skužila, već si si zarezervirala specijalizaciju :D
pa haman pa jesam(sto bi rekli u Bosni)
Jedino mi je jos malo tesko kad odem na neonatologiju,pa mi tamo pocnu pricati kako djelujem na bebe(a fakat ima neka hemija izmedju mene i beba sa neonato) i razgovori s tim mama(njima se svidja sto ja na kapi nosim bezdeve kad sam na neonato(ako nemam prava nemam ni obaveza i drugi-ja vas volim)
![]()
Gdje god ti budeš, biće super. ALi nekako imam osjećaj da nam ipak treba više revolucionarnih ginekologa, nego pedijatra.
white_musk, znaš li možda za jednu udrugu iz BiH, ne znam više točno kako su se zvali, Feniks ili tako nekako, oni su se dosta bavili humanizacijom poroda? Preveli su i izdali "Care in Normal Birth" od Svjetske zdravstvene.
oni su u Zenici (ali su nekako vise "zatvorenog" tipa) :/VedranaV prvotno napisa
draga, čestitam-. još nam samo reci kako ti se zove prva beba?
napisala sam vec gore![]()
zove se Bahar
i konacno su mi roditelji rekli da je to sirijsko ime i znaci ljetno sunce![]()
a zakaj nosite kape?
Nisam primijetila da ih kod nas nose osim valjda na operaciji.
ne nose se uvijek, ali nekad radi sterilnosti.
ne znam kako mi je ovo promaklo, a tako sam napeto cekala.
![]()
cestitam.
Prekrasna priča.![]()
Samo ja sam mislila da si ti saksofonistica u jazz orkestru. :?
ja sam bila saksofonistica u Bigbendu u gimnaziji prije puuuuno godina![]()
Eto! Svaki put me iznenadiš i to dobro! Odlično![]()
ne mogu naći riječi kojima bih ti čestitala!![]()
![]()
svaka čast! da nam je još takvihkao što si ti u rodilištima...
Draga WM, čestitke i tebi i novopečenoj mami i rado bih da se družimo u buduće na ovom topicu![]()
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=25493
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=26307