storma izgleda da anita i novi dele sudbinu mucnog izbijanja zuba.![]()
storma izgleda da anita i novi dele sudbinu mucnog izbijanja zuba.![]()
Jutro cure,evo pregledah slike sa proslave, a gledala sam i na dnevniku Nove tv prilog, bas vam je bilo lijepo!
I mi imamo 11 zubica, i svi su nicali poprilicno bezbolno, nadam se da ce tako i ostati.
Nadam se da je svima lijepo prosao vikend (pusa onima kojima muce zubi).
Mi smo bili na proslavi, bilo je lijepo. Nazalost smo morali zuriti na Goljak na vjezbice pa mi je zao sto nisam uspjela vidjeti sve vas.
Btw. slike su super, ipak mi je najtoplija ona gdje Edo druzi onu curicu. Kakav pogled su njih dvoje razmijenili![]()
Bilo bi super da ispod slika pise tko je tko (osim nase missice Mirte)
Zaboravih
Nitice, bas te dugo nema na forumu.
Zašto nama mora biti najtužnije u tom vrtiću![]()
Svi se igraju, malokad plaču, a F ili je teti u krilu ili sam u kindiću jer se ne želi družiti s drugima
Dijete mi je asocijalno biće-totalno sve izbjegava, i čini mi se da će MM sljedeći tjedan uzeti GO i završiti adaptaciju jer meni očito ne uspjeva :cmolj:
Joj, Kovke ne zalosti se, nije Fran asocijalan, njemu jednostavno treba malo vise vremena za prilagodbu. Asja takodjer jos nije pretjerano zainteresovana za drugu djecu, nju vise zanimaju auti i motori :/
Kovke.
MM vodi Lenu ujutro i ona je ok. Ne znam kako bi bilo da ju ja vodim. Ja ju ostavim doma nasmijanu i takva me doceka kad dodjem po nju.
Nadam se da ce i vama biti bolje kad ju bude vodio TM. Micek mali.
Kovkiću jednaMislim da bi nas dvije trebale na kavu i zajedno cmoljiti.
Ja sam danas u komi. Prvi puta je Matija ostao u jaslicama od 8, a moram doći po njega u pola 2. Teta je rekla da će me nazvati ako će pretjerano plakati, ali evo sada je skoro 12 i još nije zvala. Moje dijete nije htjelo iz garderobe uopće ući u sobu, a kada sam ga dala teti na ruke toliko je plakao i prožao rukice meni da sam osjetila kako me srce boli. Kad sam zatvorila vrata čula sam ga kako viče "mamaaa, mamaa". Užas, jedva sam čekala izaći iz zgrade i doći doma gdje me čekao MM, zagrlio i tada sam se skroz rasplakala...Ne mogu si pomoći...stalno osjećam kao da sam ga iznevjerila iako znam da će mu kasnije tamo biti lijepo. Teta kaže da se on brzo smiri i igra. Najviše voli autiće, pa ona ima posebnu policu za njega. Inače se niti on ne igra sa drugom djecom nego solira, ali ja sam vidjela da od njih 6 svi se igraju sami.
Evo KAKO TO IZGLEDA
Nitice![]()
I meni je zao kad citam kako se placu. Samo da ih brzo prodje.
A onda ce vas tjerati da odete kako bi se oni na miru igrali....
kovke i nitice - baš mi je žao što morate kroz to prolaziti
![]()
nitice on izgleda ko' mali anđelčić
kovke - nije on asocijalan (KRV NIJE VODA) treba mu vremena dok posnimi situaciju
Nataša a jel' ti dosadno -ajde malo proučavaj http://www.jarun.hr/![]()
![]()
Poslala bi ti ja site Zapresica ali kad ti vec znas po mom kvartu, damn.
I mi krenuli na prilagodbu. Danas sam bila ja s njim, a sutra bi trebao ostati sam 1-1,5 h. A kad smo dosli od njih 6 bebolinaca 4 place. Tete su ih vecinu uspjele nakon pola sata smiriti. Osim jednog deckica koji nije plakao, ali je imao beeeskrajno tuzan pogled. A tete su morale smirivati plakace, tak da je sam stajao postrani i samo tuzno gledao. bilo mi ga je tak zao pa sam ga ja malo zabavljala. Tak da je bolje ak placu, to je ocekivana reakcija, a i tete su prisiljene vise se baviti s plakacima.
A dvoje bebaca je donijelo mojoj sreci igracke.
Vidjet cemo sto i kak ce biti sutra...
Nitice nakon koliko ti je Matija ostao cijeli dan?
Stvarno mi je zao sto prolazite sve ovo sa jaslicama.
Ja sam od onih "srecnica" koje ne rade, pa cu najverovatnije biti sa novijem do 3 godine.
Ovi znaci navoda su vam zato sto sve ima dve strane, stosta mi fali.
Kovke, misim da se stvarno prerano da govorimo o njihovim sklonostima ka socijalizaciji, nemas sta da brines!
Mi smo inace bolesni, opet smo zakacili neki virus, samo sam ja vise nagrabuslila od novija, a nadam se da ce tako i da ostane!![]()
kli_kli - tebi i Novijui brzo nam ozdravite!
curke, hvala vam na podršci, šaljem vam svima![]()
ovo je krivo otišlo![]()
Over&out!
"Vidimo" se sutra!
Evo da se javim na kratko...Maureno izgleda ima onu trodnevnu groznicu odnosno rozeolu i kuri preko 39jedva čkam da se pojavi osip i da sve to prestane....svima puse od nas
jadi Maureno, Novi, kli-kli, Nitica, Lidia..... MA SVI SU JADNI, stvarno je teško pobrojati sve.
Biti će bolje, ja sam sva fuj, i umorna.
ima koga?
Točno tak, valjda je koma danMirta30 prvotno napisa
![]()
Nakon prošlog tjedna. Prvo je dva dana bio sa mnom po 2 sata, onda tri dana sam po 1 sat i 2 sata sa mnom i evo od ponedjeljka ide sam.lidia prvotno napisa
Danas dođemo MM i ja po M u dogovoreno vrijeme, a ispred vrata stoje troje roditelja i šapću, a sve zato kaj su klinci SPAVALI. Jel možete zamisliti da su tete uspjele uspavati njih petero bez većih problema. Svatko je spavao u svome kindaču. Moj M je imao svog medu i dudu i sa njima je zaspao nakon 20 min đipanja po kimbi. Veli teta da je sve pojeo za ručak :shock: i da je mali posesivac jer želi tetu samo za sebe. Dok se ona igra s njime super jer, ali ako se ona makne plače.
Eto to je bio naš prvi cijeli dan u jaslicama, a sutra opet jovo na novo...
Pusa Maurenu i Noviju i svim ostalim bubanima.
hej zenske...zatisje je kod nas ovih dana, nasrecu MN zabusantica nam popravlja prosjek![]()
Odmah da posaljem puse ozdravilice Maurenu i Noviju, a malim jaslicarima puse tjesilice (iako mi se cini da su tjesilice potrebnije mamama nego bebama)
Virnem ja tijekom dana da vidim sta ima, ali Meri mi sad vec malo manje spava i trazi puno vise paznje, pa gugucemo po cijele dane.
Andreica je veceras razbila usnicuJa sam isla prema njoj i rekla dodji da te mama presvuce, a ona se dala u bijeg i pala i lupila se. bilo je krvi na sve strane ali nasrecu zaboravila je brzo.
Sutra bi trebali ici vaditi kompletnu krvnu sliku, kreatinin, jetrene probe i jos nesto sto ne znam sta je...ali joj jos malo curi nosic pa si mislim da odgodim dok ne ozdravi, jer sa losim nalazima joj nece dati na operaciju. Moram i na EKG u Vinogradsku..
Idem sad u krpe...laku noc svima!
Ivonna, pusice Andreici i Meri![]()
MN, super za adaptaciju, mi još ni ne razmišljamo ni o papici ni o spavanju, nama su pusti snovi ostavit ga na 2 sata bez mame
...jutro, cure!
evo me ispijam kofi na poslu...zamislite, dođem na parkiralište firme i skužim da sam torbicu (onu personalnu - od moba, ruža, novčanika i ostalog neophodnog jednoj mami) ostavila kod kuće.
Onako mrljava, ujutro sam pokupila samo vrećicu (s dvd-ovima jer se bavim "dilanjem", kavom i Nutellom) - meni bilo bitno da samo nešto nosim u ruci, kad ono :shock: na parkingu.
Sva sreća pa mi M radi u blizini (on ide drugim autićem i skužim ga da je već stigao i da upravo ulazi u zgradu - ko idijot mlatim preko parka da me skuži, zovem ga umilnim glasićem - vidim ja on ne šljivi...
Uletim kao vjetar u njegovu kancelariju (normalno da sam ušla na kriva vrata pa sam morala proći kroz još tri i svima objasniti zašto trčim za M.
Kad sam mu objasnila - prvo me je pitao jel mi treba love (ono, za marendu, pa je izvadio 20 nuna, a onda sam mu rekla da mi donese torbicu jer ne mogu bez nje ..."teta s bubicom kod kuće pa ako me nedajbože nešto bude trebala...".
Kaže on :"ok, nazovem te kad ju donesem..."
"Pa na šta, kad je mob u torbici?! "
E, dobri naši M-ići!!!![]()
(ubit će me zbog ovolikih smaljića)
...jutro, cure!
evo me ispijam kofi na poslu...zamislite, dođem na parkiralište firme i skužim da sam torbicu (onu personalnu - od moba, ruža, novčanika i ostalog neophodnog jednoj mami) ostavila kod kuće.
Onako mrljava, ujutro sam pokupila samo vrećicu (s dvd-ovima jer se bavim "dilanjem", kavom i Nutellom) - meni bilo bitno da samo nešto nosim u ruci, kad ono :shock: na parkingu.
Sva sreća pa mi M radi u blizini (on ide drugim autićem i skužim ga da je već stigao i da upravo ulazi u zgradu - ko idijot mlatim preko parka da me skuži, zovem ga umilnim glasićem - vidim ja on ne šljivi...
Uletim kao vjetar u njegovu kancelariju (normalno da sam ušla na kriva vrata pa sam morala proći kroz još tri i svima objasniti zašto trčim za M.
Kad sam mu objasnila - prvo me je pitao jel mi treba love (ono, za marendu, pa je izvadio 20 nuna, a onda sam mu rekla da mi donese torbicu jer ne mogu bez nje ..."teta s bubicom kod kuće pa ako me nedajbože nešto bude trebala...".
Kaže on :"ok, nazovem te kad ju donesem..."
"Pa na šta, kad je mob u torbici?! "
E, dobri naši M-ići!!!![]()
(ubit će me zbog ovolikih smajlića)
Mogu ja još poslati istovrsnih postova![]()
Perun! Ma ja bi mogla i bez nabrojanog, glavno da je kava i Nutella sa tobom.
Evo i ovdje ću čestitati našoj Mirtici ročkas! :smajlickojijuljubiunudidaseuspjelajuceropratiulav oru:
Eto kad pišem kobase :unadi..:![]()
Jutros je Lenina pelena bila skroz suha, što nam se još nikada nije dogodilo. Jeli se vama to ikad dogodilo? Piškila je sinoć kad smo se kupali i izgleda ništa više cijelu noć. Malo me to brine...
Bokić! Evo odmah šaljemo puse tješilice bubanima i da čim prije ozdrave, a u vrtiću nek svima cvjetaju ružeMaureno drži se, mi smo groznicu preboljeli pretprošli tjedan i mama je bila u većoj komi od sina. Neću ni pričati da sam zvala čak i hitnu kolko sam bila izbezumljena. Andreica brzo će proći usnica, mi imamo koljena i laktove u krastama od trčanja. Ako sam nekog zabravila sorry, sad jurim raditi!!
Slično nam se desilo prije nekih 1,5 mj i isto sam se zabrinula (ipak navečer popije mlijeka...), ali sam ju malo proučavala i već ona prva dnevna pelenica je bila ok (možeš li kontaktirati tetu čuvalicu da ti javi kakvo je stanje nakon što je prošlo 2-3 h s pelenom - je li mokra?
Mislim da ne trebaš brinuti (postoji li mogućnost da joj je noćas bilo malo pretoplo dok je spavala pa se znojila malo više?
Zvala sam tetu, kaze da je napravila i jedno i drugo, pa sam malo mirnija. Vidjet cemo kako ce biti danas. Ma sumnjam da joj je bilo toplije, nema sanse da ju pokrijem, otkriva se istog trena ili protestira placuci (a jos mi nije tak hladno da ju utrpavam u vrecu). I tako ona spava izmedju mene i MM, mi pod poplunima a ona otkrivena![]()
Jutro cure, meni danas neki bezvezan dan :/
Kako nazvati nekoga i u isto vrijeme cestitati na trudnoci (na kojoj su prilicno dugo radili) i izjaviti saucesce?![]()
ovo mi zvuči jako poznatoMama Natasa prvotno napisa
![]()
I jos zbanči MM na kraj kreveta.. Čudo jedno na kojoj površini može čovjek spavati (ja mogu i na samom rubu kreveta, toliko da ne zviznem dole - neću spominjati centimetre jer će ona Mirta imati neke primisli)
Broj'tro i vama!
Evo, F je ostao u jaslicama, naravno plačući i jedva sam ga uspjela otrgnuti -teta ga je već držala, a on steže moj rukav i ne pušta. Užas!![]()
A posljedice jaslica je da se ne može nakon noćnog cikenja smjestiti u kindić, nego opet mene i mm stjera uz rubove, a frajer se raširi po cijelom krevetu, ako treba i okomito-nije bed. Meni noge, tati glava![]()
Pusa svima i ~~~~~~~ nek si uzme komu treba!
jutro svima! vidim da je i kod vas veselo MN..Andrea isto ne podnosi pokrivace, pa se ja dizem svako malo pokrivati ju jer je prehladjena.
leki, sta da ti kazem :/
mi smo jutros bili na vadjenju krvi. Vadili su joj iz male vene. Isuse, to stvarno ne zelim nikome. Nakraju smo izisle iz laboratorija placuci ko kisne godine, obadvije...
Izvadili su joj 3 epruvete, i kad smo sjele u cekaonu, ona se samo srusila na mene. Sva sreca ponijela sam u torbi flasicu s toplim mlijekom (nije smjela jesti prije vadjenja krvi) i popila ju je u 30 sekundi. Ljudi su me gledali kao da sam s marsa pala, a ja nikako nisam mogla suze zustaviti. Dok sam ju drzala (ja i jos 2 sestre) a treca je vadila krv, gledala je i mene i plakala. Ma uzas.
Sad pajki, i nadam se da ce zaboravit taj teror![]()
Ivonna,![]()
o ivonna, zasuzile su i meni oči - što dijete mora proživjeti. Pusi našu malu Andreicu i nek ti se usliša ta želja- da to zaboravi, a ja imam još jednu, da ništa slično nikad više ne iskusi ni ona niti itko od naše dječice, pa ni mi. Hm, nije baš jedna želja, ali ista je tema!![]()
I da, ja skoro uvijek spavam s rukama pod pokrivačem i kad vidim F da su rukice vani, uvijek ga pokrivam, a on uvijek ih vadi van- meni je hladno dok ga gledam
Joj Ivonna, nema tako velikog smajlića koji grli i ljubi da vam pošaljem jednog. Micek mali. Bas me rastužuju ove suze naših malih andjela![]()
Nadam se da će to oni brzo zaboraviti. Najgore što nama to ostaje duže u sjećanju i ide pod ruku sa onim groznim osjećajem krivnje da nismo mogli nikako pomoći. E to me nekad dotuče.
sad sam se sjetila- noćas sam sanjala Loonu i saznala sam razlog njenog odlaska - ali više se ne mogu sjetiti
pusa looni i viti, i da ne zaboravimo mileta![]()
A gdje nam je slavljenica?
tušira se u lavoru![]()
Ili loži vatru da ispeče kolače![]()
hvala cure..mene samo frka da nalazi ne budu losi zbog virozice (koja je skoro pa prosla, nosic jos samo majo majo curi|), pa nam zbog toga odgode operaciju, pa onda moramo opet to isto prolaziti...a bas me zanima kako ce izgledati kad odemo na EKG (ajde bar to ne boli, ali ne vidim kako ce ona lezati mirno dok to snima)..najradije bi odustala od te glupe operacije, to mi i MM predlaze, ali jednostavno ne mogu...ne mogu joj stalno kapati antibiotske kapi, jer cim prestanem okice odmah cure..jednostavno to moram rijesiti, bolje je za nas sve :/
Kaj Mirta jos nema struje/vode/cegavecne ??
Kad već pričamo o spavanju, u kakvim pidžamama vam spavaju klinci? Ja još uvijek preferiram one sa stopalima kad muku mučimo sa pokrivanjem. I sad ih je već teže naći. Imaju samo male brojeve.
Dobili smo jednu običnu ali mi je malo glupo oblačiti joj čarape po noći (ne znam kakva bi zima morala biti da ja spavam sa čarapama!)
i F ima one sa zatvorenim stopalima, nekad je imao i pidžamu bez čarapa, ali kad je bilo toplije, šta ćemo kasnije-pojma nemam, i ja muku mučim s čarapama, osobito jer ih uspije skinuti po noći :/
Nema vode i plina a bogami nema ni ulicu![]()