Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Kaj da radim otkopčava pojas

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Kaj da radim otkopčava pojas

Obzirom smo staru prerasli prešli smo u novu sjedalicu 15-36 kg koja se pričvršćuje pojasom od automobila, no problem je kaj si on taj pojas može sam otkopčat. Iako ga zasad otkopčava samo kad stanemo, frka me da ga ne otkopča u vožnji.

Dal postoji nekakav nastavak koji bi se mogao navuć na pojas od auta pa da dođe preko kopče da ju on nemre otkopčat (valjda kužite kaj hoću reć) ili da stavim nekakvu tkaninu ili karton, jel ima ko kakvu ideju.
    Plis pomagajte.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mislav već nekoliko mjeseci može otkopčati pojas, ali to još nikada u vožnji nije učinio.
    Jednostavno se to ne radi, a za slučaj da to ipak napravi Mm i ja smo se dogovorili, stajemo u stranu i nema dalje dok nije zavezan.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, ovako kako veli Saška...
    Svakako mu jasno reci da je super što zna otkopčati pojas sam i da je veliki dečko, ali da je to silno opasno raditi u vožnji i ako mu slučajno padne na pamet tak nekaj, da ćete stati sa strane i logorovati dok ne budu opet svi vezani...koliko god vam se žurilo!

Ako će ić isprobavat tu zabranu, uvidjet će da za vas zaista nema te stvari i hitnog posla važnijeg od te lekcije o sigurnosti, pa će je prihvatiti kao činjenicu koju se ne isplati stalno propitivati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •