Odgovor za Iki kaj se tiče zamrzavanja mlekeca.... iz vlastitog iskustva pišem....s obzirom da sam imala mlekeca jaaaaaako puno, fala Bogu dragome, počela sam s izdajanjem čak 2-3 mjeseca prije nego sam trebala počet radit i stvorila pravu zalihu 8) ...e sad, malena moja je papala mlekeco i papala sve kaj bi joj se ja izdojila prije posla, znači već kad sam počela delat, i onda joj je nekad m.m. još znao i odmrznut i dat i to je funkcioniralo nekih ca 3 mjeseca nakon što sam počela radit.

...naravno već je ona lagano papala i prirodne kašice što od voća, što povrća al ipak je najvjernija ostala svom mlekecu....e onda se desila situacija da moja cura mala više nije htjela mlekeco iz škrinje već samo svježe izdojeno!!!!!!!!!....a moj dragi m. je zaključio da je mlekeco povuklo miris škrinje i da ona zato neće....e onda se sad ja mučim i izdajam na sve mile i nemile načine, na silu i ovak i onak i uspijem ja to nekak njoj stvorit zalihu kolko joj treba al jedno 2 put se desilo da se probudila na ciku baš kad sam se trebala izdojit i onda sve posaugala i ni više bilo onolko kolko joj je trebalo....a s obzirom da je moja mila majka svojevremeno kupila (kršitelj koda) da joj dam za probu jer to kao sve bebe obožavaju, čak i više nego mamino mlekeco i kao kad to probaju mamina cika 0 bodova

,rekla ja mm koji je bil u panici jer taj dan mala ni niš htela papat a mlekeca ni bilo dosta, nek joj za probu da taj glupi (kršitelj koda) i da on njoj i nakon šta je ona 2 put povukla više nije htela i sva se jadna zcrvenila i natekla....skoro se dete ugušilo....očito je alergična na umjetno mlekeco....i sad totalna panika, ja morala letit doma s posla i dat joj ciku da spasim stvar.....i bilo sve dobro al nemrem tak svaki put jer nemam pravo na pauzu za dojenje

iz razloga što je mm na porodiljnom(koji glup razlog al nažalost tak je

)...onda smo kupili u apoteci neko hipoalergeno mlekeco ak opet dođe do situacije da dete oće mleko a nema više moga al još se nije desilo tak da neznam kaj bu bilo kad joj to ponudimo :? ....e sad zna li koja od vas žene za neku alternativu?!
I da, jel koja od vas davala detetu koje na maminoj ciki griz?! Ja bi svojoj maloj dala al neznam s kojim mlekecom ga pripremit....jel s mojim, jel s hipoalergenim, jel bi možda mogla s kravljim s najmanje masnoće?! HELP!!!!!!!!!!
By the way, moja cura ima već 9,5 mjeseci....