procitala sam nekom forumu da u vinogradskoj ima kada. ima li friskih iskustva? jel to funkcionira i kako se moze rezervirati?
procitala sam nekom forumu da u vinogradskoj ima kada. ima li friskih iskustva? jel to funkcionira i kako se moze rezervirati?
moja frendica je bila prva koja ju je koristila - bilo je to prije 2,5 godine
i kakva su joj iskustva? Pričaj malo više o tome pliz.... meni je termin 9. 12. pa bi možda probala sredit tu kadu ak je dobra i ak je moguće....
znaš kaj, ona je bila prva, tak da je bilo puno, puno publike.
ne znam tocno, ali moguce da je bila ne samo prva, nego i jedina![]()
slicna situacija kao u petrovoj: kada je tu, ali ju ne zele koristiti, pa ce naci 100 izgovora da ne mozes u kadu. pa stoji sa strane i skuplja prasinu.
radije prekrizi tu opciju...
I ne samo to... da li bi puna povjerenja ušla roditi u kadu u kojoj je prije tebe rodila 1 ili 2 žene, i to prilično davno, uz doktore i babice koji onda očito nemaju puno iskustva. A uz to, Vinogradska ti nema rooming in.
da, u pravu ste, ocito da je najbolje s tim ne racunati...
a sto se tice ovoga:
prosli put sam rodila u bolnici koja kao ima rooming in...ha, ha, nemojte me nasmijavati, pa to kod nas ne postoji...hagulkica prvotno napisa
cisto za ilustraciju: nisam vidla bebu 24 sata nakon sto sam rodila, a ima i drugih stvari osim rooming ina koje su jako vazne