Results 1 to 14 of 14

Thread: Privatne jaslice - molim preporuku

Default Privatne jaslice - molim preporuku

... i moja cura će ubrzo morati u jaslice ... upisali smo je u par državnih, ali je u svima više-manje na čekanju. Pošto bi to čekanje moglo potrajati, a na kraju i završiti tako da nigdje ne bude primljena, molim vas za preporuku privatnih jaslica koje su, naravno dobre, a i nalaze se negdje u našem krugu; živim na Bukovcu, a radim u Savskoj pa da se nalaze negdje usput ... hvalaaaaaaaaaaaaaaa

NanoiBeba's Avatar

nemam iskustva, ali su mi hvalili Smjehuljicu u Petrovoj

annet

Default Re: Privatne jaslice - molim preporuku

Quote Originally Posted by arena
    ... i moja cura će ubrzo morati u jaslice ... upisali smo je u par državnih, ali je u svima više-manje na čekanju. Pošto bi to čekanje moglo potrajati, a na kraju i završiti tako da nigdje ne bude primljena, molim vas za preporuku privatnih jaslica koje su, naravno dobre, a i nalaze se negdje u našem krugu; živim na Bukovcu, a radim u Savskoj pa da se nalaze negdje usput ... hvalaaaaaaaaaaaaaaa

Moja preporuka dv mala sirena u Berislavićevoj...........

hvala puno....da li možda znate da li se i kod njih potrebno unaprijed upisivati u 5 mj. kao što je slučaj sa državnim jaslicama ili nemaju propisane određene rokove???

Moja preporuka dv mala sirena u Berislavićevoj...........

a imaju li oni kakav parkić u dvorištu?

annet

MISLIM DA SE NE TREBA UPISIVATI.......MISLIM DA JOŠ IMA MJESTA PA JE NAJBOLJE DA SVRATITE TAMO,POGLEDATE I SVE PITATE.
    ŠTO SE TICE PARKA IMAJU VELIKO OGRAĐENO IGRALIŠTE, ZA OSTALU DJECU I ODRASLE ZATVORENO.
    MISLIM DA SU DOBILI DOZVOLU ZA UREĐENJE PREMA VLASTITIM POTREBAMA I ŽELJAMA,VRTICA NARAVNO.

POZDRAV.

Moze pitanje?

postoje li privatne jaslice u Velikoj Gorici ili Novom Zagrebu?I koje su cijene?
    Jer i mi smo na čekanju.....

Hvala!!

u Novom Zagrebu ima dječji vrtić Čigra, navodno je ok.
    http://www.cigravrtic.hr/

tata od zanata

Quote Originally Posted by Antonia
    u Novom Zagrebu ima dječji vrtić Čigra, navodno je ok.
    http://www.cigravrtic.hr/
    *bumper*
    Volio bih kad bih dobio još neku preporuku osim "navodno je ok"

Naime, tražimo soluciju za našeg malog 1-godišnjaka za provesti nekoliko sati dnevno (otprilike od 7:30-12:00) dok ga baka ne pokupi na povratku s posla.

Od svega što sam našao na webu, ovaj mi se vrtić čini najzanimljiviji, ali ako netko ima još poneku preporuku ne bi bilo naodmet (prednost N.Zagreb, ali i potez prema zapadnom dijelu grada bi odgovarao).

Eh, da, pozdrav cijelom Forumu.

vrtić Mirjam Weiller je jako dobar i primaju djecu cijele godine. smješteni su u Palmotićevoj u Židvskoj općini i vode se kao židovski vjerski vrtić, ali nisu baš vjerski opterećeni i primaju djecu svih vjeroispovjesti.super je za male jer imaju jednu tetu na 5 djece, a grupa je mješovite dobi što super pogoduje razvoju.

Adi's Avatar

meni je to Čigra blizu pa me zanima je li znate cijene

Adi's Avatar

mjesečna cijena je 1400kn. Bile to privatne jaslice ili ne to je previše. Šta to košta 1400kn? Pa i da imam toliko novaca ne bih dala.
    Sva sreća malenu mi ima tko čuvati. U jaslice sam ju htjela staviti tek toliko da se malo druži.
    Uglavnom rekla je da su popunjeni ali da dođem i predam zahtjev za listu čekanja

Deaedi's Avatar

1400kn za cjelodnevnu brigu o malom djetetu meni nije previše. (Ne s obzirom na moje prihode, nego s obzirom na djetetove potrebe).

Da li je u međuvremenu netko od Vas upisao dijete u privatne jaslice i koje? Moj je problem što u svibnju mogu podnesti zahtjev ali mi djete, ako i dobi mjesto u drzavnom vrtiću/jaslicama ne može krenuti do rujna...a sto cu s djetetom u periodu kad počnem raditi pa do 9mjeseca...hvala svima