Zanima me kakav doručak vaša djeca dobivaju u jaslicama.
Ja sam malo zabrinuta za ovaj naš, tim više što je moja mala alergična na kravlje mlijeko. Pri upisu su me uvjeravali kako će njoj biti prilagođena prehrana. To izgleda ovako.
1. dan
kruh, margo s jogurtom, marmelada, kakao i čaj (za alergične kruh, marmelada i čaj)
2. dan
kruh, topljeni sir, kakao i čaj (za nju kruh, marmelada i čaj)
3.dan
kruh, kajgana sa svježim sirom, kakao i čaj (pogodite što je za nju - kruh, marmelada i čaj)
4.dan
cornflakes sa mljekom (a mi opet finu marmeladu)
5. dan
kruh, margo s jogurtom, marmelada, kakao i čaj (za alergične kruh, marmelada i čaj)
Da bude zanimljivije mala uopće ne voli slatko.
Ne znam šta poduzet, za sada samo promatram i nosim joj doručak koji ona inače jede.
Još me zabrinjava to što su to djeca 12 do 16 mjeseci, većina je još na bocama i miksanoj hrani i oni fetu kruha realno ne mogu pojest (većina malo žvače kruh, ali da oni to pojedu ne bi rekla). Jučer su za ručak bili njoki u umaku i ja sam svojoj to malo rasjeckala sa vilicom i fino se je najela. Međutim pored nas sjedila je malecka kojoj mama nije bila tamo - ispred nje tanjur njoka i ona prstićima uzima te njoke malo ih poliže i pljune. Koje to tako malo djete može pojest cijeli njok? Kako će to izgledat kad ni jedne mame više ne bude tamo?