Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Doručak u jaslicama

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo ja bila jutros na pregovirima u jaslicama.
    Pon- doručak- kruh i pašteta
    Ut- kruh i margo
    Srij- kruh u eurokrem
    Čet- kruh i mliječni namaz
    Petak- kruh i pekmez
    Uz to bijela kava ili mlijeko.
    Pitala sam kako to da nemaju nove jelovnike, pa kaže da je to novi i promjenjeni.
    Pitam se šta su jadnici prije tek jeli.
    Kompromis= donesite svoj doručak od kuće.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo i moja mrvica krenula u jaslice, ovaj tjedan je bilo:
    kornfleks + mlijeko (km ili sojino)
    neke pahuljice + mlijeko
    jecmena kasa
    zganci + jogurt
    zobene pahuljice (s grozdijcama i ljesnjacima) + mlijeko

Eto, nekima valjda idealno ali meni bas i nije jer moja mala obozava kruh a ovdje je kruh samo za rucak, jer kao nije zdravo previse jesti kruha. To rjesavamo tako da cijelu voznju do vrtica papa kruh Od ovoga je htjela samo lizat jogurt i par zlica zobene zadnji dan, valjda zato sto joj nisam uspjela dati dorucak... Mozda da probam vise forsirati ovaj jaslicki dorucak? Ali tamo im daju zlicicu i zdjelicu pa probaju sami, teta im povremeno ubaci koju zlicu u usta, cini mi se to dosta manje hrane nego doma kad smaze bananu, snitu kruha i pol jogurta...

P.S. Nisam htjela tamo gnjaviti pitanjima jer su tete stvarno super, ali meni osobno se cijeli ljesnjak u zobenim pahuljicama cini malo prenapredno za malene? Sto vi mislite? Valjda bi ga ispljunula da ga slucajno stavi u usta? Mozda previse panicarim, svi su prezivjeli do sada, ali teta je ujutro sama a oni su u 2 prostorije i ponekad nije s njima dok oni pokusavaju ubaciti zlicu necega u usta....

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sillyme, za nas bi vaš jelovnik bio idealan, jer moje dijete ima vrlo slične doručke doma. (jedino bih izbacila te lješnjake za jaslićku skupinu - moj ih jede).
    Na žalost kod nas je u vrtiću meni kao kod jkitanov, a moje nikad ne jede doručak da dobije nešto namazano na šnitu kruha.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ma moja je sve to i doma znala jesti (na vodi)... ali sad ujutro uvijek uleti u kuhinju i trazi bas kruh (ima svoju rijec za kruh). Pa joj dam. Tako nam je kruh postao obavezni dio dorucka. I onda teskom mukom nadjem pristojne privatne jaslice gdje ima mjesta (odnosno takvima mi se trenutno cine) a tamo nema kruha za dorucak, za razliku od 90% ostalih... Ma mislim da cu joj nastaviti davati kruh dok se ne adaptira, pa nakon toga smanjivat. Nije bas dobre volje ak je gladna

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •