-
Evo ja bila jutros na pregovirima u jaslicama.
Pon- doručak- kruh i pašteta
Ut- kruh i margo
Srij- kruh u eurokrem
Čet- kruh i mliječni namaz
Petak- kruh i pekmez
Uz to bijela kava ili mlijeko.
Pitala sam kako to da nemaju nove jelovnike, pa kaže da je to novi i promjenjeni.
Pitam se šta su jadnici prije tek jeli.
Kompromis= donesite svoj doručak od kuće.
-
Evo i moja mrvica krenula u jaslice, ovaj tjedan je bilo:
kornfleks + mlijeko (km ili sojino)
neke pahuljice + mlijeko
jecmena kasa
zganci + jogurt
zobene pahuljice (s grozdijcama i ljesnjacima) + mlijeko
Eto, nekima valjda idealno ali meni bas i nije jer moja mala obozava kruh a ovdje je kruh samo za rucak, jer kao nije zdravo previse jesti kruha. To rjesavamo tako da cijelu voznju do vrtica papa kruh
Od ovoga je htjela samo lizat jogurt i par zlica zobene zadnji dan, valjda zato sto joj nisam uspjela dati dorucak... Mozda da probam vise forsirati ovaj jaslicki dorucak? Ali tamo im daju zlicicu i zdjelicu pa probaju sami, teta im povremeno ubaci koju zlicu u usta, cini mi se to dosta manje hrane nego doma kad smaze bananu, snitu kruha i pol jogurta...
P.S. Nisam htjela tamo gnjaviti pitanjima jer su tete stvarno super, ali meni osobno se cijeli ljesnjak u zobenim pahuljicama cini malo prenapredno za malene? Sto vi mislite? Valjda bi ga ispljunula da ga slucajno stavi u usta? Mozda previse panicarim, svi su prezivjeli do sada, ali teta je ujutro sama a oni su u 2 prostorije i ponekad nije s njima dok oni pokusavaju ubaciti zlicu necega u usta....
-
Sillyme, za nas bi vaš jelovnik bio idealan, jer moje dijete ima vrlo slične doručke doma. (jedino bih izbacila te lješnjake za jaslićku skupinu - moj ih jede).
Na žalost kod nas je u vrtiću meni kao kod jkitanov, a moje nikad ne jede doručak da dobije nešto namazano na šnitu kruha.
-
Ma moja je sve to i doma znala jesti (na vodi)... ali sad ujutro uvijek uleti u kuhinju i trazi bas kruh (ima svoju rijec za kruh). Pa joj dam. Tako nam je kruh postao obavezni dio dorucka. I onda teskom mukom nadjem pristojne privatne jaslice gdje ima mjesta (odnosno takvima mi se trenutno cine) a tamo nema kruha za dorucak, za razliku od 90% ostalih... Ma mislim da cu joj nastaviti davati kruh dok se ne adaptira, pa nakon toga smanjivat. Nije bas dobre volje ak je gladna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma