Fiona je primljena u njemacku grupu u DV Vjeverica (Bijenicka) i u montessori grupu na Vrbiku.
Ima li netko s iskustvom sa bilo kojom od te dvije grupe?
Mi se dvoumimo...
Fiona je primljena u njemacku grupu u DV Vjeverica (Bijenicka) i u montessori grupu na Vrbiku.
Ima li netko s iskustvom sa bilo kojom od te dvije grupe?
Mi se dvoumimo...
mi smo na vrbiku, ali ne montessori.
A koji objekt na Vrbiku? Gagarinov ili Poljane?
eh, taj sam zaboravila.
S Vrbikom (Poljane) mi smo zadovoljni - evo bas smo i drugo dijete upisali!
Moj sin ide u Montessori grupu na Prisavlju, od prošle godine. Jako smo zadovoljni, imao je manje od 3 godine kad je krenuo u vrtić. Puno je naučio, naročito u području samostalnosti i tolerantnosti. Grupa je miješana od 3-6 godina. S njima se bave 3 tete. Pitaj što te još zanima.
koliko se plaća, jel velika navala na vrtić, lista čekanja ?!
Plaća se još dodatno na cijenu svakog gradskog vrtića 400 kn za posebne materijale koji se koriste u Montessori vrtiću. Mislim da je prilična navala na vrtić, jer su djelatnici HRT-a i obližnjih Ministarstava zainteresirani za ovaj vrtić.
Ma meni uopce nije vazno sta dijete nauci. Ono sta me najvise zanima je da li je dijete tamo zadovoljno i sretno, da li su tete ljubazne i tople?
Dijete je sretno i zadovoljno, tete su super. Jako se trude, maze ih i grle stalno...
Grupa se zove Pčelice. Pčelice smo male mi, radosni i veseli... Ne znam dalje, to im je himna.
I mi smo u pcelicama!!! Vidimo se na jesen.
Bas se veselim!
Bok!
Molim mame koje imaju dijete u DV Vrbik na Prisavlju u Montessori grupi da napišu svoje dojmove:
- koliko je dijete zadovoljno
- što se može izdvojiti kao + a što kao - Montessori grupe na Prisavlju, naime razmišljamo se prebaciti iz Gagarinovog puta u Montessori grupu na jesen, pa sad trebamo odlučiti o tom za nas i za našeg malog dečka što napraviti?
Molim pišite