Moja ribica ide u jaslice 2 tjedna (tjedan doma zbog šmrcanja). Jako sam zadovoljna s meniom u našem vrtiću. Moja curka je inače papalica. Ovaj meni koji si ti napisala je stvarno loš. Vidim da to ovisi od vrtića do vrtića. Što se tiće doručka doma joj damo čokolino, grizolino... U vrtiću joj teta ostavi doručak jer dolazi oko 9 pa Nia pojede ako hoće. Prvi dan vrtića ja sam bila unutra za vrijeme doručka i gledala ju kako klopa, bio je isto kruh i margo, ja sam joj makla koricu i ona je pojela. Za ručak sam ju isto jedan dan gledala i klopala je. Jedan dan kad sam došla po nju bila je sva zmazana i teta je rekla da ju je pustila da sama klopa - mogu si mislit koliko je poklopala, a šta ćeš, mora naučiti. Jučer sam joj ja dala kruh s korom da vidim kako će se ponašati i nisam mogla vjerovati kad je sve sama pojela. Ima 12,5 mjeseci. Vrtić ili? U svakom slučaju mislim da ako je moguće dijete treba dobiti pošten doručak doma a u vrtiću koliko pojede. Možda da razgovrate o meniu na nekom roditeljskom ako ne onda prošetajte do ravnateljice pa vidite zašto je to tako i da li se može nešto učiniti. Sretno!