-
evo pomalo se uhodavamo.
počeli su joj donosit sojino mlijeko, ja sam donijela margo bez jogurta i par paštetica (nije da je zdravo ali bar pojede), daju joj piškote pa ona to valjda toća u sojino mlijeko, nekako ide ......
ja i dalje gnjavim i kontroliram i neprestano ispitujem ....
za nevjerovat je kako su inertni. neki dan je bila palenta za ručak, a oni palentu spravljaju na mljeku. sad ja pitam šta su dali Sunči, a ona meni da joj je toćala kruh u umak! meni se kosa digla na glavi i zaprijetila sam im da idem ravnateljici jer to tako više ne ide - naravno rekle su da nije potrebno da će već to one same sredit. sljedeće me dočekalo da one meni objašnjavaju kako sam ja trebala donijet lječničko uvjerenje o njenoj alergiji - donijela sam ga zajedno sa potpisanim ugovorom o upisu ali one su ga pogubile (ali zar je to upće bilo bitno - pa ona je dva tjedna bila u vrtiću bez da je ugovor bio potpisan - ako ćemo o formi, a ja sam na uvodnom razgovoru napomenula njenu alergiju).
stvarno mogu razumjet da su nam vrtići teška socijala i da nemaju love za štošta - ali ne mogu shvatit da je teško skuhat dva deca palente bez mljeka - 3 min posla, ili zasebno zgnječit pire bez mljeka - 30 sec posla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma