Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: neredovita stolica

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno neredovita stolica

ima slicni problam kao i jelka. MOja cura isto tako slabo napreduje sto se tice kilograma, dobila je u mjesec dana svega 400g, iako moram priznati da me to vise i ne zabrinjava previse jer se ona super ponasa...spava po tri sata, pa jede, pa bude budna sat dva bez placa, samo gleda, kad je prevlacim luduje (prava je umjetnost promijeniti joj pelene), nocu se budi u prosjeku svako tri sata...tako da mislim da djete napreduje svojim tempom i to je to...ono sto mene brine je stalno spominjanje tih pokakanih pelena i koliko je vazno da ih bude barem dvije dnevno...moja zna ne kakiti i po cetiri dana, a citala sam u "sretna beba" da je i to normalno za dojenu djecu, a opet po forumu se pise drugacije..???

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: neredovita stolica

Citiraj anik prvotno napisa
    ima slicni problam kao i jelka. MOja cura isto tako slabo napreduje sto se tice kilograma, dobila je u mjesec dana svega 400g, iako moram priznati da me to vise i ne zabrinjava previse jer se ona super ponasa...spava po tri sata, pa jede, pa bude budna sat dva bez placa, samo gleda, kad je prevlacim luduje (prava je umjetnost promijeniti joj pelene), nocu se budi u prosjeku svako tri sata...tako da mislim da djete napreduje svojim tempom i to je to...ono sto mene brine je stalno spominjanje tih pokakanih pelena i koliko je vazno da ih bude barem dvije dnevno...moja zna ne kakiti i po cetiri dana, a citala sam u "sretna beba" da je i to normalno za dojenu djecu, a opet po forumu se pise drugacije..???
    Mislim da bi trebala bar svako drugi dan, ono najmanje, a i to bi mi se cinilo premalo. Mozda da pripazis da kad je dojis da dovrsis do kraja jednu dojku, jer svacije mlijeko je prvo dosta vodenkasto, to je ono prvo sto dobije, mali napitak, pa poslije toga izlazi sve masnije i masnije, tako da je na kraj tek rucak. Mozda ce joj to pomoci i sa kilazom i sa kakanjem.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jucer je napunila mjesec dana i pedijatrica je zadovoljna, dobila je sveukupno 550g...ali stolica joj je i dalje neredovita, cca. svako drugi-treci dan po jedna...

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mozda joj je takav metabolizam.
    Napredovanje od 550 g mjesecno je OK.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

moja beba još nema 6 tjedana i kaka različito, nekad više puta dnevno, jednom nije kakala 4 dana, i jako sam se brinula, sve do prve kontrole kad smo vidjeli da je dobila skoro kilu. od onda sam prestala brojati pelene, čak i dane bez kakanja. znači, može biti stvar metabolizma, a pošto ti je beba dobila dovoljno na težini, ne brini

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hvala svima...ne brinem se vise radi toga, meni je bitno da je ona zadovoljna, ne grci se, lijepo papa i lijepo spava, odustala sam od bilo kakvih parametara, ipak je svako dijete razlicito... :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •