-
ima u Turbo Limaču, i to možeš kupiti podlogu i čaviće, a još posebno u vrećicama ima čavlića koji su veći pa su bolji za djecu koja nemaju dobro razvijen pincetni hvat (što ne znam da li je vaš problem). Djeca prvo love sa tri prsta (palac, kažiprst, srednji) pa predmet treba biti tako velik da ga love sa ta tri prsta. Možeš mu isto dati raznorazne perlice (veće), čavliće, i slične predmete da ubacuje u nekakvu bočicu - bitno je da jednom rukom drži bočicu a drugom ubacuje. Sad doduše vidim da on ima već dvije godine a ovo bi bila vježba za manje dijete. Mi imamo isto iz Mullera drvene (veće) kuglice, valjčiće i kockice koje se nižu na špagu ( a mogu se koristiti i za slaganje i za ubacivanje u veću bocu (od omekšivača)). Ne znam gdje ste bili kod fizijatra, ako idete na Goljak ne znam zašto vas nije uputio na radnu terapiju, jer tamo bi dobili dobre 'vježbice' tj. igre za dijete. Nije da baš olako daju tu terapiju ali mi smo nagovorili fizijatra da nam napiše dvije 'pokazne' terapije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma