Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: grizenje bradavice-POMAGAJTE!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno grizenje bradavice-POMAGAJTE!!!!

Toma sada ima malo vise od 12 mjeseci. Od kada je navrsio 9 mjeseci me poceo gristi, ima perioda kada se to dogadja pri svakom podoju, nekoliko puta mi je skoro pozlilo od neizdrzive boli, ne znam kako rijesit taj problem jer nemam namjeru jos prestat ga dojit, a nije mi lako. Isto tako ima perioda kada me ne grize. Ja mu pokusavamm objasniti da me boli, nakon ugriza prekinem podoj, ali mislim da ne pomaze. Ima li neko slicnih iskustava i kakav pametan savjet?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Svojevremeno sam i ja tražila isti savjet. :/
    Nama se to uvijek događalo u periodu nicanja zubi. Trajalo bi po 20-tak dana pa prestalo.
    Na žalost, samo uz trpljenje i stiskanje zubi (mojih) bismo prebrodili takav period.

Sada je veći pa je lako (samo se proderem- ne gristi mamu i izvadim mu bradavicu). Uglavnom proba još jednom pa odustane.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je jedini, jedini, jedini pomagač bio dežurni prst u suprotnom kutu usne. Čim zagrize - prst među laloke. I neka nitko ništa ne gestikulira, upozorava, smije se ili ljuti jer to onda tek postaje jaaaako zabavno.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mene je noa prošli tjedan tako grizla,a jučer i danas više ne

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Beba na cici kad zagrize, umjesto da je pokusavate skinuti sa cice, gurnite joj cicu preko lica. Ovo mozda zvuci okrutno, ali na taj nacin ce pustiti cicu da uhvati zraka i skuziti da joj se taj dio ne svidja. Samo njezno i kratko, ovo nikako nece naskoditi bebi. Jedna moja prijateljica je isto napravila i onda bi ostavila bebu samu na minutu. Ono izasla iz sobe i jednostavno se makla sa vidika. Na kraju je maleni skuzio da nema papat kad grize, a i nije mu se svidjela cica preko nosa. Ako pokusate skriknuti ili na silu vaditi cicu iz usta, to moze postati zanimljivo. Bebe cine neke stvari iz znatizelje. Sto manje paznje obratite na grizenje, to ce on to brzo zaboraviti.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj marilu prvotno napisa
    . Sto manje paznje obratite na grizenje, to ce on to brzo zaboraviti.
    ili obrnuto;

bojan je mene ugrizao svega par puta, dok je imao 7, 8 mjeseci i ja sam instinktivno jauknula i naglo iščupala bradavicu van, a on je ostao u šoku, jer je vidio moju reakciju, nije mu se svidjelo i nikad me više nije grizao

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

bojan je mene ugrizao svega par puta, dok je imao 7, 8 mjeseci i ja sam instinktivno jauknula i naglo iščupala bradavicu van, a on je ostao u šoku, jer je vidio moju reakciju, nije mu se svidjelo i nikad me više nije grizao
    ista stvar, samo što sam ja tako manijaklano vrisnula (jer nisam očekivala išta slično) da je jakov počeo plakati pa smo se međusobno tiješili.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    ista stvar, samo što sam ja tako manijaklano vrisnula (jer nisam očekivala išta slično) da je jakov počeo plakati pa smo se međusobno tiješili.
    Mislim da bi moja bradavica ostala u njegovim ustima kako me je jako zagrizao. I mislim da bi vas manje bolilo da niste vukli bradavicu vanka, auu. Sa starijim sam i ja isto probala, ali isto je nastavio gristi. Jedna mi je zena dala savjet da ga lupnem po guzi (mos mislit), bebu od 7 mjeseci da lupam?! Onda sam procitala ovo u jednoj knjizi i ponovila svega dva puta. Pa vi probajte, pa sta upali, bitno je da bradavica ostane citava.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

marilu, nisam ja uopće razmišljala da li da izvučem bradavicu ili ne, to je bio refleks u tom trenutku

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mene je F. gricnuo mozda dva-tri puta, a moja je instiktivna reakcija bila da ga stisnem prema cici, i uvijek bi pustio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •