Za 2 mjeseca se moram vratiti na posao.
Vita naravno doji, za sada imamo tek 2 "kruta" obroka dnevno i 3 obroka na ciki + ponekad za uspavljivanje i 2-3 puta po noći. Navečer obavezno zaspi na ciki.
To izgleda otprilike ovako:
7:30/8h buđenje, cika
10/11 voće
14/14:30 povrće-meso
17 cika
19:30/20 cika
21h spavanje- obavezno na ciki!!!

Sad joj postepeno zamjenjujem ovu ciku u 17h za voće,a planiram i ovu u 19h samo neznam s čim. Kaj joj bum davala? Mliječne kašice? S čim ako želim izbjeći adaptirano?
Voljela bih ju dojiti i dalje kad počnem raditi, pogotovo što vidim da ona doista uživa u tome i prema njenom ponašanju rekla bih da kraj nije ni za sto godina. Da odustanem sad bilo bi to trauma za nju.
Ono što mene zapravo najviše muči je moje radno vrijeme, tj.nemam radnog vremena u stilu od 8-16h pa da znam:"ok dat ću joj ciku ujutro, pa popodne kad dođem doma i navečer".
Ja radim svakako: neke dane ujutro, pa neki dan popodne, pa do navečer, pa me nema vikendima, pa sam slobodna neki dan u tjednu, pa se zna desiti da radim cijeli dan... Uglavnom nema nekog pravila ,tj. nema nekog reda. I to je različito od mjeseca do mjeseca.

I kako sad produženo dojiti? Hoće li to Viti bit problem?
Kak bu zaspala navečer? Nemamo ni dude ni flašice!!! I na kraju krajeva što ću s cikama? Jel one mogu podnijeti takve zbrčkane podoje? Kaj je najgore, da mi nabreknu nemam se gdje a bome ni kad izdojiti!

Ima li netko s sličnim iskustvom? mara???