Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: MOLIM VAS ZA POMOĆ

samohrana majka

Početno MOLIM VAS ZA POMOĆ

da li postoji udruga samohranih roditelja kojima se mogu obratiti u svezi besplatnih pravnih savjeta vezano uz alimentaciju i odvjetnika koji bi me besplatno predstavljao na sudu
    mali osvrt na povijest: moja kćer će u 12 mjesecu napuniti 5 godina i sa ocem moje kćeri nisam bila u braku (ostavio ili bolje rećeno nestao je iz naših života kada sam bila 7 mjeseci trudna) ... kada se je moja kćer rodila morala sam ga natjeravati da ju prizna što to i je napravio kada je bila stara oko 5,6 mjeseci ... zatim sam povukla pitanje alimentacije i sudski sam dobila pravomoćnu presudu u 10 mjesecu prošle godine da je otac dužan plaćati alimentaciju i naravno vratiti sve zaostatke sa zakonskim kamatama ... do dana današnjeg nije dao ni lipe ... otac dijete svojom voljom ne viđa ... zadnji put kada ju je vidio moja kćer je tek navršila godinu dana ... nismo u kontaktu niti znam gdje boravi, da li radi itd.
    znam da mi poredstoji bitka na sudu da utjeram alimentaciju ali nemam financijskih sredstava

drugo pitanje: da li znate išta o prijedlogu zakona o kojem se pričalo prošle godine da bi država preuzela plaćanje alimentacije samohranim roditeljima a oni bi potražili od roditelja koji zakonski treba plaćati alimentaciju

unaprijed zahvaljujem

samohrana majka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Obrati se hrvatskoj odvjetničkoj komori (Koturaška 53, Zgb) - oni ti mogu dodijeliti "besplatnog" odvjetnika.

Sretno

samohrana majka

Početno

Citiraj toma_06 prvotno napisa
    Obrati se hrvatskoj odvjetničkoj komori (Koturaška 53, Zgb) - oni ti mogu dodijeliti "besplatnog" odvjetnika.

Sretno
    puno hvala na odgovoru ... probala sam ih nazvati ali nažalot nemogu doći do žene koja daje besplatne savjete jer je samo jedna i non stop je zauzeta ... napisat ću im mail pa ćemo vidjeti koji će biti odgovor ... hvala

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

*Udruga samohranih roditelja Hrvatske u Zagrebu, Ozaljska 93 (u prostoru SDP-a), tel. 01/3697-025,

samohrana majka

Početno

[quote=ivarica]*Udruga samohranih roditelja Hrvatske u Zagrebu, Ozaljska 93 (u prostoru SDP-a), tel. 01/3697-025,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •