Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Zaboravljanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Zaboravljanje

Andro je poceo dobivati male zadatke u skoli. Nesto nacrtati, dati mami papir s popisom stvari koje jos treba donijeti u skolu i sl. Ali kako moje dijete ima puuuno briga na pameti, jelte, koje nisu skolske prirode, on to zaboravi.

Kako da mu pomognem?

Jucer prije spavanja mi je dao nekakav popis koji je dobio jos prosli tjedan.

Treba nam neki podsjetnik koji ne ukljucuje pisanje, a meni nista pametno ne pada napamet.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama je uciteljica rekla da ima djecice koji zaboravljaju domace i da je to ok, pa tek su krenuli u skolu. ali da onda roditelji u pocetku prekontorliraju knjige i da vide gdje je zvjezdica koja znaci domaci.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tako i mi slično. kod nas od prvog dana imaju svaki dan neku sitnu zadaću. Učiteljica je rekla je cilj da nauče razmišljati nakon škole i podsjetiti se.

On zasad kuc kuc nije zaboravio niti jednu zadaću. Oni si na satu zaokruže što je za zadaću tako da se lako prekontrolira da li se svega sjetio

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

u nasoj skoli imaju malu biljeznicu - "mitteilungsheft", u koju uciteljica pise neke poruke za nas, (ako ih ima), mi pisemo njoj, ako nesto treba i svaki dan si djeca napisu znakice : kucica to znaci domaca zadaca, pa onda zuto - matematika, crveno - jezik i slicno. to su boje vjezbenica iz matematike, njemackog i slicno.

mozda da mu nabavis mali blokic, pa da u njega svaki dan zapise, oznaci simbolom ili kako vec zna, ili da zaljepi te listice. blokic uvijek ima u torbi sa sobom, a i tebi je lako pogledati.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je kod nas informativka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama je isto učiteljica rekla da uvijek pogledamo informativku. Dino još nije imao zadaće za doma jer naprave sve u boravku. Jedino jednom kad sam došla malo ranije po njega onda smo završili zadaću iz matematike doma.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas nema informativke, a zadaci su uglavnom nacrtati nesto. to bas i nije lako zabiljeziti, ali pokusat cemo sa simbolima.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probaj mu dat post it one - al male sarene papirice pa nek si llijepi tam di ima zadacu

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super mukice, bas imam one totalno malecke.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ali skroooz je normalno zaboravljanje u prvom razredu! Gotovo sva djeca zaboravljaju i to sve do nedje drugog polugodista!

zadacu su zaokruzivali u knjizi sto treba, a roditelji provjeravali, inace djeca nam nikad ne bi rekla sto je za zadacu.

Naravno, nadite vi nacin za ubuduce, ali cisto da znate da je to uobicajeno, normalno, nista za zabrinut se i proci ce.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I moj zaboravi skoro sve čim izađe kroz vrata škole, ali doma prolistamo sve knjige i bilježnice, pa se on sam podsjeti.
    Ponekad napravimo i previše jer nije siguran dali treba ili ne. Mislim da to sve prolazi s vremenom, zato i idu u školu da nauče.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imamo i mi informativku al nas je ucitelj upozorio da ne ocekujemo u njoj poruke dok nam djeca ne nauce sama pisati

dok bi on upisao njih 25....

no, i ovi nasi svaki dan dobiju neki mali zadatkic, cisto radi prakse pamcenja i ida je jos dovoljno euforicna pa sve pamti... dokle ce... ne zna se...

sandra14 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kod nas je dogovor učitelja da zapisujemo djeci. Dakle u hrvatskom upišem....ponoviti redak ili ponovi vježbe. Matematiku zaokružim u vježbenici ili listić zalijepim u bilježnicu, pid - napišem na listić oboji. Nije komplicirano.
    Zamoli učiteljicu da ti utoliko pomogne da ONA zabilježi zadaću bar prvih mjesec dana.
    Ako netko kaže da ne stigne, vjerujte, nije istina!
    Sve se stigne!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •