Već sam naručivala sa motherease.com prije 2 mjeseca, i nije bilo problema, a sad nema Hrvatske na popisu. Zna li netko što se desilo i kako bih ih mogla naručiti? Poslala sam im mail ali još čekam odgovor.
Već sam naručivala sa motherease.com prije 2 mjeseca, i nije bilo problema, a sad nema Hrvatske na popisu. Zna li netko što se desilo i kako bih ih mogla naručiti? Poslala sam im mail ali još čekam odgovor.
Javili su mi se. Upišem bilo koju zemlju iz iste kategorije zbog poštarine, a onda u napomenu upišem da sam iz Hrvatske. Malo zbrkano, ali eto.
je, o tom smo već negdje pisali![]()
bitno da si sve riješila.
bas sam to ja htjela pitati, spremam se naruciti par pelena! martina, narucivala si direktno s njihovog sajta?
josie, ako se slucajno sjecas gdje se o tome raspravljalo, pliz daj link...
evo našla sam, na dnu stranice piše.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ght=brazil#top
aha, ovo na dnu prve stranice, di pise da narucis kao npr brazil pa im dodatno napises da je zapravo hrvatska?
a s kog sajta je najbolje naruciti ME? s njihovog sajta ili nekog drugog, kojeg???
yes,
mislim da je najbolje s njihovog, ne znam više, nisam pratila kako je najpovoljnije, ima ti dosta dućkasa iz GB njihovu ponudu.
na ME siteu mislim da još ima ona int. offer jedna onesize i wrap bez poštarine za kojih 125 kunića.
Ja sam naručivala direktno s njihovog sajta.Stigao mi paket baš danas i to je već drugi bez carine..
btw čekam još 2
Ja se isto spremam naručiti, koliko dugo treba paketiću da stigne?
Ja sam samo jednom od njih naručivala (sad čekam drugi paketić), i trebalo im je 7 dana. Bila sam čisto iznenađena brzinom. Ne znam jesam imala sreće ili to inače ide tako brzo.
twinmama, kolika ti je ispala postarina? koju si zemlju navela, obzirom da nema hrvatske na popisu?
Evo, upravo sam pogledala na sajt. I imam isto pitanje: pod country izaberem koju zemlju? ...a onda pod special instructions napišem da sam iz hrvatske, adresa xy...?
...smajlić sa malo blesavim osmjehom i upitnicima u očima...
Italiju-ta nam je nekako najbliža![]()
Poštarina,dosta-26 dolara :/
Stiglo mi za 7 dana
Ma da...
Name: xy
Street: xy
City: xy
Province/State/Region: CROATIA not italy!
Postal/Zip Codey
Country: Italy
Phoney
ja sam napisala ovako i još u special instructions navela da je zemlja u koju se isporučuje Hrvatska i to je to
...uglavnom stiglo je na pravu adresu :D
Trebate izabrati neku zemlju iz 3. zone, jer mi tamo spadamo. Prva takva na popisu je Brazil.
26 dolara velis? :/
a kolko su tebi naplatili, martina?
pretpostavljam da postarina ne ovisi o velicini paketa. ili?
prema uputama napišeš u prozorćić ovako:"PLEASE NOTE THAT THE S(kršitelj koda)ING COUNTRY IS NOT BRASIL BUT CROATIA"
mislim da nije, nego o težini paketa.TeddyBearz prvotno napisa
Ma da?![]()
S(kršitelj koda)ing rates are charged according to the value of the order and the destination zone![]()
8 dolara, jer je vrijednost bila manja od 35.Felix prvotno napisa
Ja zapravo nisam znala mogu li naručiti,a bila sam se stvarno zakačila za njihove zaštitne,pa sam im poslala mail i pitala.Oni su odgovorili ovo što i teddy,da odaberem jednu od zemalja iz treće zone npr Brazil.A ja sam ostala paf :shock:
Ma kakav brazil![]()
Iskreno ,nije mi se čeprkalo po tim zonama,ja se strpala u drugu![]()
Uglavnom stiglo mi je,to je najvažnije![]()
e to onda samo na me sajtu.TeddyBearz prvotno napisa
svugdje drugdje gdje sam kupovala, paket važu da bi odredili poštarinu.
ispričavam se svima na dezinformaciji![]()
Koje su vam bolje zaštitne, air-flow ili rikki's? Čini mi se da su air-flow na drukere...
Da,air flow su na drukere.Imaš dva reda drukera,posebno za oko nogice(tri mogućnosti)i za oko strukića(dvije mogućnosti)
Osim što su prekrasne,super su funkcionalne
Ove druge su na čičak,al mi smo naručili ove na drukere
Ok, hvala na savjetima, uspješno su naručene... i jedva čekam da paketić stigne!
Evo samo da se malo pohvalim, stigle su mi ME one size dry, i noćas su bile prvi put u pogonu (to nam je prva noć uopće u platnenima). Za sad je sve ok, guza je savršena, za sad se ne crveni :D , nadam se da će tako i ostati ( danas nam je inače treći dan platnenih, do sad nismo uspjeli dulje od 4 dana u komadu), i da ćemo jednokratne skroz izbaciti iz upotrebe.
mi smo narucili u petak, a stigle vec jucer! :D stvarno su brzi. nisu opalili carinu. sad cekam drugi paketic, narucen isti dan.
mother ease su stvarno super pelene, a shvatila sam i da su zapravo jeftinije od popolinija (a pelene su prakticki iste, to je ranije bila ista firma), i to sa postarinom.
Felix, mi smo naručili u subotu, ali nikad nismo dobili neki mail potvrde da su zaprimili narudžbu... Sad me brine, hoće li moje doćiiiiiii![]()
Jeste vi dobili mail ili su samo stigle pelene?
Ja sam dobila mail idući dan.