Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Puno jede? Nemiran?

anica55

Početno Puno jede? Nemiran?

Imam sina od dva i pol mjeseca i on mi je prvo dijete. Di god da krenem problemi. U kolicima izdrži ravnih 15 min i onda počinje sa plakanjem, tako da ne mogu ni u dućan, ni u bilo kakav shoping pa ni u običnu šetnju. S tugom u očima gledam drugu djecu njegove dobi kako blaženo leže u kolicima sa dudom u ustima (moj je Roko ispljune za dvije sekunde).
    Šta učinit da zavoli dudu???
    Šta učiniti da mogu normalno u šetnju???
    Inače, samo dojim tj. ne dajem mu nikakve bočice sa čajevima i sl. jer mi tako pedijatar nalaže.
    Možda problem leži u tome što po danu jede jako često (noć-2 do tri puta po 15min, dan-7 do 9 puta po 20 min do pola sata)??
    U ČEMU JE PROBLEM??? :?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja ne vidim problem.
    On je takav kakav je, osoba za sebe i karakter za sebe.
    I da ga usporediš sa 1000 druge djece... možda ne bi sličio ni na jedno.
    Kao ni bilo tko od nas.
    Budi sretna da tako lijepo napreduje i ponosna na sebe što ga isključivo dojiš i udovoljavaš njegovim potrebama.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bili tamo, prošli sve....moja F ima 3 mjeseca i do prije koji tjedan je hranjanje izgledalo točno kako si opisala - najduža šetnja 45 minuta i onda trk doma na cicanje..užas a da ne spominjem kad idemo doktoru pa zaglavimo u čekaonici - imam trume od toga. ali onda se nešto preklopilo i sad smo preko dana puno rijeđe na cici, ali se sad bunimo u kolicima...pa se tješim da ako smo preživjeli onaj prvi non stop na cici da ćemo nekako dočekati i novu fazu u kojoj ćemo se lakše kretati po vani..Mi smo isto isključivo na cici i moram priznati da je meni dojenje prilično traumatično (uvučene bradavice, rane, šeširići, polako mi nestaje mlijeka) ali ipak se nekako trudim i pokušati ću još barem 3 mjeseca da tako i ostane. Eto tek toliko da znaš da nisi jedina sa problemima i da ti dam barem malo nade da sve te faze prolaze ...

anica55

Početno

Nije ogroman, ali je ipak problem.
    Doslovno se ne mogu maknut od kuće. On kao da obožava svoj krevet i svoja četiri zida, a sve ostalo pa čak i dvorište ne dolazi u obzir.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pomalo po vani
    mi smo imali faze: hocu u kolica, pa necu u kolica, pa hocu u kolica.....

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ko da opisujes moje dijete :shock:

isto nece u kolica i nece dudu, al mislim da to nema veze s dojenjem. po danu puno jede, po noci dva puta kratko, ali puno je jeo po danu i kad je po noci jeo puno, pa mislim da to nema veze.

mene ne smeta sto on voli cesto i puno jest, al me smeta sto nece zaspat za voznje u kolicima, a u marami hoce, samo sto kad ga izvadim iz marame za podoj marama mi se raskopa tj. opusti, a zategnuti s njim unutra ju ne mogu, a da ju zategnem s njm vani mora mi ga neko drzati. tak da bas ne idem sama daleko, najvise na sat vremena, osim ako ide neko sa mnom ili se idem s nekim nac da mi moze pridrzat dijete. (a jesam ga zakomplicirala )

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    On je takav kakav je, osoba za sebe i karakter za sebe.

Ja sam se s time pomirila. I da van ne možemo ako ne spava (zaspi doma u košari koju onda stavim u kolica), i da stalno hoće cicu (ako je nema, nervozna je, tj. nervozna je cijelo vrijeme), i da noćni podoji traju min. sat i pol, a ima ih 2-3, i taaako... Ona je takva - zahtjevna beba. I neka, zato je posebna.

Budi sretna što odbija dudu, znači da mu je cika SVE!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •