-
Hi cure, puno Vam hvala na odgovorima. Nisam prije stigla pogledati forum. I dalje sam jako umorna, ali sam barem nekako sebi napravila ritam, izdajam svako tri do četiri sata, intezivnim noćnim izdajanjem uspjela sam "navući" dosta mlijeka te sad izdojim 130 do 150 ml po izdajanju pa tako imam za bebačeve potrebe. Nekad pojede sve nekad ostane, ali ja barem ne moram sebe dodatno gnjaviti izdajanjem svako malo, a njemu je hrana uvijek dostupna. Nakon izdajanja mlijeko pohranim u frižider te ga prije hranjenja samo malo zagrijem u posudi s mlakom vodom.
Na žalost nema puno pomaka s dojenjem, tu i tamo uspije preko šeširića malo povući, ali to traje samo dok mlijeko teče iz dojke. Onog trenutka kad treba vući on počne cendrati i ispusti šeširić, svi daljnji pokušaji završavaju deranjem, plačem. (Meni je to šok jer on zaista skoro nikada ne plače pa ni kad ima grčeve samo se napinje i tu i tamo ispusti neki polu jauk).
Hvala na podršci u svakom slučaju.
Jedno pitanje, nije direktno vezano za temu, bebolino je još žućkast. Uzimamo vitamin D, izlažem ga suncu koliko stignem. Zanima me koliko je opasna ta žutica od majčinog mlijeka?