-
povracanje, infuzija vec 6 tjedana
Susjeda mi je trudna 13 tjedana, nakon prvog IVF-a.
Ona inace vec dugo virka na forum, cak je i upoznala neke cure s potpomognute na VV-u, ali nikako da se registrira.
Evo u cemu je problem:
U petom tjednu vec su se vidjeli otkucaji malog srceka, a par dana nakon toga ona je prokrvarila i otisla na hitnu u Petrovu, gdje joj je doktorica napravila UZV, rekla da vise nema otkucaja i htjela je poslati na kiretazu.
Srecom naisao je drugi doktor koji ju je odlucio ostaviti preko noci u bolnici i napraviti sljedeci dan novi UZV pregled, koji je pokazao otkcaje
i hematom.
Zadrzali su je u bolnici radi hematoma koji se sada vec povukao, ali ona je pocela jako povracati, na infuziji je i to traje vec 6 tjedana.
Povraca doslovno sve sto stavi u usta, jako je smrsavila i pojavio joj se aceton u mokraci. Doktori su sada vec zabrinuti.
Ja vjerujem da je to povracanje na psihickoj bazi, ali ne znam sta bi joj moglo pomoci.
Pomagajte ako itko zna kako...
-
Osoblje foruma
-
Uf, mene isto brine to sto neke zene imaju mucnine tjekom cijele trudnoce i nadam se da kod nje nece biti tako.
Problem je sto ona nista, ali bas nista ne moze staviti u usta a da odmah ne povrati.
Nije uspjela cak ni popiti normabel, cim ga je stavila u usta, povratila je, pa joj sad i taj nesretni normabel daju na infuziju.
-
Joj. mršavljenje ne mora biti problem, dok se ne pojave ketoni (aceton) u mokraći. Onda je već ozbiljno. Jesu joj u bolnici dali malo Normabela kroz infuziju? Pretpostavljam da tabletu ne bi zadržala, nego bi je povratila. Nisam baš za Normabele u trudnoći, ali u ovakvom slučaju možda bi bilo korisno.
-
Problem je u tome sto se pojavio aceton, i to jos prije tri tjedna.
-
U nedostatku bilo kakve ideje za rjesenje problema, mogu samo vibrati da sto prije uspije barem nesto pojesti, da nestane aceton iz mokrace i da buduca mama i bebica budu dodro...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Ne znam kako pomoći ali evo vibram da budu dobro, mama i beba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
kikic, mislim da je ti i znas.
Upoznale ste se jednom u cekaoni na VV-u, mislim ti ona i adrijana, ako se ne varam.
-
adriana, bez j
-
vibram da bude sve ok
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
-
dok sam lezala u petrovoj tijekom vanmatericne pokraj mene je isto bila cura na infuziji u trecem mjescu trudnoce..isto DOSLOVCE nista nije mogla pojesti niti popiti :shock: ... i vec je bila ne znam koliko na infuziji...
doktori su drzali to kao normalnu pojavu koja prodje u drugom tromjesecju ili se bar poboljsa... ali je potrebna infuzija,naravno...
no,taj aceton u mokraci ne znam sto bi znacio... ne sjecam se da ga je ta cura imala...
vibram da sve bude ok
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
-
Mamasita, ne sjećam se zbilja. Ako misliš na ono u 7.mj, znam da je Adriana pričala s nekim curama ali ne sjećam se da sam ih ja upoznala. Jesi i ti onda bila tamo, kako znaš za to?
Evo opet ću zavibrati da sve bude ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Da, to je bilo negdje u 7.mj.
i ne, nisam ja bila tamo ali mi je ona rekla da je upoznala neke cure s foruma, a spomenula je bas vas dvije.
Na zalost - lose vijesti:
Malo srceko je prestalo kucati, sutra ide na kiretazu
-
-
-
Ajooooj, tako mi je žao...
-
-
jadna bebica i mama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor