-
Tanja.b, i moj curičak je mali i dosta spor kad je među većom djecom, ali ja sam uvijek iza nje i ne dopuštam da je guraju. Obično to bude kad se više (veće) djece brzo penje na tobogan, pa im ona smeta jer je spora. Šta im je mogu, ima dosta tobogana, pa nek idu na neki drugi. Nekad i ona kaže "nemoj me gujati". Ali ne mogu od nje očekivati da se još tako mala izbori za sebe.
Kate, jesi se posula pepelom, ali čini mi se zato, jer su cure zbilja bile revoltirane tvojim izrazima.
Moje dijete uzima tuđe igračke (tko joj da), a svoje rijetko hoće dati. Nije lijepo, ali je tako. Ako tko ne želi dati igračku, ne buni se. (i do toga smo mukotrpno došli)
Na 5za5 je skočila sa ljuljačke i dojurila do svog triciklića koji joj je dirao mali dečkić.
Vjeruj mi da su moja objašnjavanja za sad ostala uzaludna. Takvo ponašanje je kao i kod Sanje došlo s polaskom u vrtić. Ja je ne tjeram da podijeli svoje igračke, ako to ne želi. Pokušam uvijek, ali ako ne ide-ne ide. Jako je osjećajno dijete i to će doći s vremenom.
Josie, ja ne nosim igračke u parkić da bi se svi igrali s njima, već da se prvenstveno moje dijete igra, pa nek će to biti i pedeset autića. Ako se ona voli igrati s njima, neću ih nositi manje, jer je ona u fazi da ne želi dijeliti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma